Antalya / Manavgat

Soyuldum dedi Emniyeti Ayağa kaldırdı . meğerse !

Antalya’nın Manavgat ilçesinde evinde darp edildiğini ve maskeli hırsızın kendisini 1.5 yaşındaki kızıyla tehdit ederek altınların yerini öğrenip çaldığını iddia eden kadının tarifine uyan kimseye.. meğer olay ..

Soyuldum dedi Emniyeti Ayağa kaldırdı .  meğerse !

’Soyuldum’ diyen kadın Oscarlık senaryo yazmış
Antalya’nın Manavgat ilçesinde evinde darp edildiğini ve maskeli hırsızın kendisini 1.5 yaşındaki kızıyla tehdit ederek altınların yerini öğrenip çaldığını iddia eden kadının tarifine uyan kimseye rastlamayan polis, gerçeği ortaya çıkardı. Genç kadın, hırsızlık olayı yaşanmadığını ve eşinden habersiz  20 bin TL’lik kredi kartı borcu nedeniyle böyle bir yola başvurduğunu itiraf etti.
Dün Şelale Mahallesi 3532. Sokak’ta bulunan bir ikamette darp ve hırsızlık olayı ihbarı üzerine adrese gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve sağlık ekipleri, kargocu olarak kapıyı çalan kişi tarafından darp edildiğini söyleyen Ayşe D. isimli kadını tedavi için hastaneye götürmüştü. Genç kadın, evde 1.5 yaşındaki kızıyla birlikteyken kapının çaldığını, kendisini kargocu olarak tanıtan kişinin kapıyı açar açmaz darp etmeye başladığını, başını duvara çarptığını, çocuğunu kaçırmakla tehdit etmesi üzerine altınların yerini söylemek zorunda kaldığını belirmişti. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince olay yerinin yakınında bulunan güvenlik kameraları incelenirken, kadının tarifine uyan bir kimsenin sokağa ve ikamete girmediği belirlendi. Genç kadın, hastanedeki tedavisinin ardından götürüldüğü emniyette gerçeği itiraf etti. Ayşe D.’nin olayın ciddiyetinin farkına vararak evde söylediklerinin doğru olmadığını, eşinin bilgisi dışında kredi kartı harcaması yaptığını, bunu korktuğu için eşine söyleyemediğini, bu durumu kapatmak için böyle bir yola başvurduğunu söylediği bildirildi. Genç kadın hakkında adli işlem yapıldı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Manavgat'ta gecenin olayı 2 kaza 2 ölü 3 yaralı
Bölgesel

Antalya Manavgat'ta gecenin olayı 2 kaza 2 ölü 3 yaralı

Antalya ili Manavgat ilçesinde meydana gelen 2 Ayrı trafik kazasında motor sürücüsü ve ve yaya hayatını kaybetti 3 kişi yaralandı . Kızılot'ta trafik kazası, 1 ölü 3 yaralı

Antalya'da Alkol alıp kaldırımda sızdılar, ceplerinde kurcalanmadık yerleri kalmadı
Yaşam

Antalya'da Alkol alıp kaldırımda sızdılar, ceplerinde kurcalanmadık yerleri kalmadı

Antalya’da sık rastlanan olay kameralara takıldı alkol aldığı için kendinden geçtiği iddia edilen iki kişi, kaldırımda sızınca yanlarına gelen bir kişi ceplerini boşalttı.

Manavgat 'ta park halindeki otomobilini gördüğünde şok oldu
3. Sayfa

Manavgat 'ta park halindeki otomobilini gördüğünde şok oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde park halindeki Tofaş marka otomobilin motor bölümü yandı.

Antalya'da sahiller doldu taştı
Yaşam

Antalya'da sahiller doldu taştı

Antalya'da sıcaktan ve nemden bunalanlar, Konyaaltı Sahili'nde denize girerek sıcak havanın etkisini azaltmayı denedi.

 Jandarmadan kaçarken bataklığa saplandı
3. Sayfa

Jandarmadan kaçarken bataklığa saplandı

Antalya'da hakkında 15 yıl kesinleşmiş cezası bulunan firari, saklandığı eve gelen JASAT ekiplerinden kaçıp bataklığa saplandı.

Antalya'da trafik kazası! Sürücü hayatını kaybetti
3. Sayfa

Antalya'da trafik kazası! Sürücü hayatını kaybetti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobilin palmiyeye çarpması sonucu meydana gelen kazada otomobil sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi.