Burdur

St. Paul the Apostle ile MAKÜ'de Akademik İşbirliği

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ile Makedonya’da bulunan University of Information Science and Technology "St. Paul the Apostle" arasında akademik işbirliği anlaşması imzalandı.

St. Paul the Apostle ile MAKÜ'de Akademik İşbirliği

MAKÜ ile University of Information Science and Technology "St. Paul the Apostle" Arasında Akademik İşbirliği

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile Makedonya’da bulunan University of Information Science and Technology "St. Paul the Apostle" arasında akademik işbirliği anlaşması imzalandı.

MAKÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleşen 3.Uluslararası ‘Staff Week’ kapsamında üniversitemize gelen heyet arasında bulunan Doç. Dr. Mersiha Ismajloska, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret yapılan görüşmede iki üniversite arasında bilimsel, sosyal ve kültürel anlamda çok önemli katkılar sağlayacak olan akademik işbirliği anlaşması imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreni, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ile Makedonya’da bulunan üniversiteyi temsilen Doç. Dr. Mersiha Ismajloska arasında gerçekleştirildi.

İmzalan anlaşma, akademik personel değişimi, akademik yayın ve bilgi paylaşımı, öğrenci değişimi, birimler arası akademik araştırma çalışmalarına olanak sağlanması, akademik programlara katılım, öğrencilere eğitim imkânı sağlanması gibi konuları içeriyor.

St. Paul the Apostle ile MAKÜ'de Akademik İşbirliğiSt. Paul the Apostle ile MAKÜ'de Akademik İşbirliğiSt. Paul the Apostle ile MAKÜ'de Akademik İşbirliğiSt. Paul the Apostle ile MAKÜ'de Akademik İşbirliği

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

MAKÜ ve Beyazay Derneği'nden Engelsiz Üniversite Hamlesi!
Bölgesel

MAKÜ ve Beyazay Derneği'nden Engelsiz Üniversite Hamlesi!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Türkiye Beyazay Derneği ile "Engelsiz Üniversite" hedefi doğrultusunda iş birliği protokolü imzaladı. Detaylar haberde!

MAKÜ'de turizm sektörü ile öğrenciler buluştu
Etkinlik

MAKÜ'de turizm sektörü ile öğrenciler buluştu

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Turizm Fakültesi ile Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) iş birliğiyle düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ etkinliği, turizm sektörü ile öğrencileri bir araya getirdi.

MAKÜ ve BUTSO’dan Batı Burdur’un kalkınmasına akademik destek
Bölgesel

MAKÜ ve BUTSO’dan Batı Burdur’un kalkınmasına akademik destek

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ile Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), Batı Burdur’un ekonomik ve sosyal kalkınmasını hızlandırmak amacıyla önemli bir iş birliği protokolüne imza attı.

Teknik geziden sonra MAKÜ'lü öğrencilerin Bucak Salebi keyfi
Etkinlik

Teknik geziden sonra MAKÜ'lü öğrencilerin Bucak Salebi keyfi

MAKÜ Veteriner Fakültesi öğrencileri, teknik gezi dönüşünde Bucak salebini denedi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrencilerin yorumları haberimizde.

Salda Gölü Bilim Merkezi kuruldu MAKÜ Salda için harekete geçti
Bölgesel

Salda Gölü Bilim Merkezi kuruldu MAKÜ Salda için harekete geçti

Salda Gölü Bilim Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından kuruldu. Doğa koruma ve bilimsel araştırmalara katkı sunacak merkezin detayları burada.

MAKÜ’den Ar-Ge Projelerine %100 Bütçe Artışı
Bölgesel

MAKÜ’den Ar-Ge Projelerine %100 Bütçe Artışı

MAKÜ, 2025 yılında BAP bütçesini %100 artırarak Ar-Ge projelerine büyük destek sağladı. Yeni fon miktarları ve detaylar burada!