Sakarya

SUBÜ Kitap Topluluğu öğrencileri kitap dağıttı

SUBÜ Kitap Topluluğu öğrencileri, Adapazarı Murtaza Erdoğan İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrenim gören çocuklarla bir araya gelerek kitap bağışında bulundu.

 SUBÜ Kitap Topluluğu öğrencileri kitap dağıttı

SAKARYA (İHA) - SUBÜ Kitap Topluluğu öğrencileri, Adapazarı Murtaza Erdoğan İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrenim gören çocuklarla bir araya gelerek kitap bağışında bulundu.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Kitap Topluluğu öğrencileri, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda Adapazarı’nda bulunan Murtaza Erdoğan İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrenim gören çocuklara yönelik bir etkinlik düzenledi. Etkinlikle öğrencilerin kitap okumayı sevmesi ve okumanın teşvik edilmesi amacıyla kitap bağışı yapıldı. Tüm öğrencilere kitap hediye eden topluluk üyeleri, çocuklarla tek tek ilgilenerek oyunlar oynadı. SUBÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Öğrenci topluluklarımız, sosyal sorumluluk faaliyetleri ile bu dönem de her yaştan birçok insana dokundu. Bu kültürün aktarılması ilgili faaliyetleri sürdürülebilir hale getirdi. Önümüzdeki dönemlerde de topluluklarımızın çok güçlü bir şekilde sahada yer alacağına inanıyoruz” denildi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Öğrencilere verilmek üzere hazırlanmıştı! 81 ilde dağıtıldı
Bölgesel

Öğrencilere verilmek üzere hazırlanmıştı! 81 ilde dağıtıldı

Yeni müfredata uygun ücretsiz ders kitapları 81 ilde öğrencilere dağıtıldı. Ankara İl Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, kitapları sınıflara kendi elleriyle dağıttı. Öğrenciler pazartesi günü kitaplarına kavuşacak.

6. Mudanya Kitap Fuarı'na büyük ilgi
Bölgesel

6. Mudanya Kitap Fuarı'na büyük ilgi

Mudanya Belediyesi tarafından ekonomik krizin gölgesinde gerçekleştirilen 6. Mudanya Kitap Fuarı, hiçbir stant ücreti ödemeden katılan küçük ve orta ölçekli yayınevlerini memnun etti.

Muhammet Nur Doğan yeni kitabıyla Erzurum'da
Bölgesel

Muhammet Nur Doğan yeni kitabıyla Erzurum'da

Erzurum Tarih Derneği, kültürel faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek Prof. Dr. Muhammet Nur Doğan’ın Kuran’ın Toplumsal Gelişim Öğretisi isimli kitabının tanıtımını yaptı.

Köyceğiz'de festival devam ediyor
Bölgesel

Köyceğiz'de festival devam ediyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 7 Temmuz 2024 tarihinde başlayan kitap, film ve sanat günleri etkinlikleri Atatürk Kordonu Festival Alanında devam ediyor.

Türkiye’ye yayılan örnek bir proje
Bölgesel

Türkiye’ye yayılan örnek bir proje

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın 100 Apartmana 100 Kütüphane uygulamasının tüm Türkiye’ye yayılan örnek bir proje olduğunu söyledi.

İzmir Ticaret Odası,   önemli bir esere imza attı
Bölgesel

İzmir Ticaret Odası, önemli bir esere imza attı

İzmir Ticaret Odası, bir asırı geride bırakan Türkiye Cumhuriyeti tarihinde İzmir’in rolünü anlatan önemli bir esere imza attı.