2014 yılında Bucak Belediye Başkanı seçilen Süleyman Mutlu, içme suyunda yaşanan sıkıntıların ardından sosyal medya hesabında açıklamada bulundu.
Kendisinin de içme suyu yüzünden hasta olduğunu ifade eden Mutlu, şu açıklamalarda bulundu.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş artan sıcaklık ve içme suyunun azalmasıyla ilgili Bucaklı vatandaşlara çağrıda bulundu.
Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler, beraberinde Ak Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eryiğit ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Süleyman Mutlu'yu işyerinde ziyaret etti.
Ak Parti'den Bucak Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Emrullah Ünal'a bir destek de Süleyman Mutlu'dan geldi. Mutlu, sosyal medya hesabında bir paylaşım yaparak, Başkan adayı Ünal'a başarılar diledi. Mutlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
Süleyman Mutlu, yaptığı basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Hakkındaki tüm davalardan beraat ettiğini açıklayan Süleyman Mutlu, Bucak Belediye Başkanlığı görevine geri dönüp dönmeyeceği konusunda soruya cevap verdi.
2014 yılında Bucak Belediye Başkanı seçilen Süleyman Mutlu ve eşi Mine Mutlu, yargılandığı FETÖ davasında beraat aldı.
Yorumlar (0)