Bucaklı Sporcu Muhammet Recep ÇETİNKAYA yeni kulübünde çıktığı ilk müsabakalarda 6 maç yaparak Büyükler Artı 87 KG da Taekwondo Türkiye şampiyonu oldu.
Ankara EGO spor kulübünde spor hayatını sürdüren Şampiyon Muhammet Recep ÇETİNKAYA 5- 8 Şubat 2020 günlerinde İstanbul’da yapılacak olan Uluslararası Şampiyonada Ülkemizi Temsil edecek. NNC MEDYA olarak sporcumuzu tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
18 -21 Şubat 2020 tarihlerinde İsveç’de yapılacak olan Avrupa Başkanlık Kupasında Milli takımı temsil edecek olan ÇETİNKAYA ” Hedefim Bu yıl yapılacak olan Avrupa şampiyonasında Ülkemizi temsil ederek Şampiyon olmak,En büyük hedefin ise 2024 Olimpiyatlarda Ülkemi temsil ederek ŞAMPİYON olmak” dedi
Antalya'da devam eden 12. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası’nın (Türkiye Open 2025) dördüncü gününde Türk sporcular 3’ü altın olmak üzere 16 madalya kazandı.
Bucaklı Hemşehrimiz Muhammet Recep Çetinkaya, Antalyaspor Kulübü Derneğine imzayı attı.
BUCAK'IMIZIN TAEKWONDO MİLLİ TAKIMINDAKİ GURURUMUZ MUHAMMET RECEP ÇETİNKAYA 14 MART 15 MART TARİHLERİNDE BELCİKANIN LOMMEL ŞEHRİNDE BELCİKA OPEN WORLD TAEKWONDO G.2 ŞAMPİYONASI'NDA ÜLKEMIZİ İLİMİZİ BUCAK'IMIZI TEMSİL EDECEKTİR..
Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda +87 kg'da Türkiye Şampiyonu olan Muhammet Recep Çetinkaya beraberinde babası Süleyman Çetinkaya ile birlikte İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Bucak İlçesinde spor hayatına başlayan Muhammet Recep ÇETİNKAYA İlk Kulubü olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor adına mücadele ederken Milli olmuş , lise ve Üniversite hayatına Antalya da devam etmektedir .
TÜİK verilerine göre Burdur'da 2023 yılında 1.256 çift evlendi, boşanma oranları ise artış gösterdi. Yıllara göre evlenme ve boşanma rakamları haberimizde!
Yorumlar (0)