Taksim’de taksi şoförlerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde bir kadın sürücüye belgelerinin eksik olması nedeniyle 4 bin 64 TL para cezası kesilerek, aracı bağlandı.
İstanbul Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Taksim’de taksi şoförlerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde şoförlerin belgeleri tek tek incelendi. Ters şeritten dönmeye çalışan taksi minibüsün sürücüsüne 436 TL para cezası uygulanırken, bir kadın sürücüye ise taksi kullanmak için belgelerinin eksik olması nedeniyle 4 bin 64 TL para cezası kesildi. Kadın sürücünün aracı da bağlanarak, otoparka çekildi.
Bir taksi şoförü denetimlere tepki göstererek, "Uygulama her yerde yapılmıyor. Sultangazi’de de yapın, İstanbul Taksim’den ibaret değil. Oralarda hiç kimse Türk yolcu almıyor, oralarda da denetim yapın. Bunu söylemek de benim bir vatandaşlık görevim. Ben oraya gittiğimde beni tartaklıyorlar. Orada yapsanız 100 aracın 98’ini bağlarsınız’’ dedi.
Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince yapılan 29 bin 298 araç ve sürücüsü kontrol edildiği denetimlerde 9 bin163 araca işlem yapıldı.
Isparta’da dört gün süren polis denetimlerinde 27 bin 763 kişi sorgulandı, 36 aranan şahıs yakalandı.
Antalya'da motosiklet hırsızlıklarını önlemek ve suç oranlarını azaltmak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde bin 135 kişi sorgulanırken, 5 çalıntı motosiklete el konuldu.
Antalya’da trafik ekiplerinin denetimi sırasında durdurulan bir motosiklet sürücüsü ağabeyine ait kimlikle uygulamadan geçmek istedi.
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayında yoğunluğun artığı tatlı imalatı yapan işletmelere yönelik sıkı denetim gerçekleştirdi.
Antalya'da Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği toplu taşıma araçlarına yönelik çalışmalarda, 45 sürücü ve yolcuya trafik idari para cezası uygulandı.
Yorumlar (0)