Tefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün girişimleriyle Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Çalışmanın maliyeti 1,5 milyon TL olarak açıklandı.

Tefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçenin Sazak Mahallesi'nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Alagöz, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Bugün günlerden Pazar. Değerli mesai arkadaşlarımla beraber asfalt atıyoruz. Asfalt atılan yolumuz Sazak yolu. Yolun yapım maliyeti 1,5 milyon TL. Bu konu ile alakalı detaylı açıklamalarımı ve belediyemize kurulan kumpasları bugün değil ama günü geldiğinde tüm detayları ile açıklayacağım.

Yalnız bir hususu hatırlatmak istiyorum. Bizim her duruma karşı A dan Z ye kadar planımız olduğunu, siyaset yaptığını düşünen ve bazı kurum koltuklarını fuzuli işgal eden arkadaşlara hatırlatmak isterim. Allah’ın izniyle Biz burada olduğumuz müddetçe Kimse Tefenni’yi, Tefenni Halkını ve Tefenni Belediyesini çaresiz bırakamaz, bırakmaya da gücü yetmez.

Gururla ifade etmek istiyorum ki, Tefenni Belediyesi artık o eski Tefenni Belediyesi değildir. Her işini kendi yapabilen, makine ekipman ve güçlü kadrosu ile her işini bünyesinde çözebilen, kimseye muhtaç olmayan bir belediyedir. Engel olmaya çalışan zevatlarada, çok çalışarak ve isteyerek verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı üzgün olmadığımızı belirtiyor, İlçe halkımın her bir ferdine ayrı ayrı selam ediyorum. 2 günde toprağa verdiğimiz 12 şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve Büyük Türk Milletine başsağlığı ve yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.

Her karış toprağımız için binlerce şehit kanı döktüğümüz ve halen dökmeye devam ettiğimiz bu vatana hizmet edenlere saygı duyulmasını ve siyasi ikballer uğruna hizmetin önüne geçilmemesini temenni ediyor Saygılarımı Sunuyorum. Her Şey TEFENNİ için." ifadelerini kullandı.

Tefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattıTefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattıTefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattıTefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattıTefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattıTefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattıTefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Tefenni'de Gelenek Bozulmadı! Başkan Makamı Çocuklara Bıraktı
Bölgesel

Tefenni'de Gelenek Bozulmadı! Başkan Makamı Çocuklara Bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, makamını Atatürk Ortaokulu öğrencileri Belinay Bağcı, Ali Fırat Arık, Timur Kağan Temür'a bıraktı.

Türk Tarihi Parkı'nda Yeni Kafeteryanın Açılışı yapıldı
Bölgesel

Türk Tarihi Parkı'nda Yeni Kafeteryanın Açılışı yapıldı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Türk Tarihi Parkı'nda hizmete açılan yeni kafeteryanın açılışını gerçekleştirdi. Başkan Alagöz, tesisin ilçenin sosyal hayatına olumlu katkı sağlamasını ve bölge halkına keyifli bir buluşma noktası sunmasını diledi.

Şiddetli Rüzgar ve Fırtına sonrası yaralar sarılıyor
Bölgesel

Şiddetli Rüzgar ve Fırtına sonrası yaralar sarılıyor

Burdur'un Tefenni ilçesinde geçen hafta Pazar günü yaşanan şiddetli rüzgar ve fırtına, bazı binalarda hasara neden oldu. Detaylar ve fotoğraflar haberimizde...

Esnaflara Ticari Konteyner Desteği
Bölgesel

Esnaflara Ticari Konteyner Desteği

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Başkan Ümit Alagöz tarafından esnaflara ticari konteyner desteği sağlanıyor. Detaylar haberimizde...

Başkan söz verdi yaptı!
Bölgesel

Başkan söz verdi yaptı!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçede Sazak yolu üzerinde tamamlanan 1,2 kilometrelik bölümün açılışını gerçekleştirdi. Başkan Alagöz, yaptığı açıklamada, projenin söz verildiği gibi hayata geçirildiğini ve çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Sıcak asfaltsız tek cadde kalmayacak
Bölgesel

Sıcak asfaltsız tek cadde kalmayacak

Burdur'un Tefenni ilçesinde, sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçenin tüm cadde ve sokaklarını sıcak asfaltla buluşturacaklarını söyledi.