Burdur

Tefenni Meslek Yüksekokulu'na yeni bölümler açılacak

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ve MAKÜ Genel Sekreteri Ümit Yavuz'u ziyaret etti.

Tefenni Meslek Yüksekokulu'na yeni bölümler açılacak

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ve MAKÜ Genel Sekreteri Ümit Yavuz'u ziyaret etti

Tefenni Meslek Yüksekokulu'na Yeni Bölümler Açılacak

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ve MAKÜ Genel Sekreteri Ümit Yavuz'u makamında ziyaret etti. Ziyarette, Tefenni Meslek Yüksekokulu'na yeni bölümlerin açılması konusu görüşüldü.

Alagöz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "İlçemize özgü hediyelerimizi takdim ettikten sonra MAKÜ Tefenni Meslek Yüksek Okulumuz ile alakalı yeni bölümlerin açılması konusunda kıymetli Rektörümüz ve yeni atanan MAKÜ Genel Sekreterimizle istişarede bulunduk. Kendileri bu konuda bir çalışma başlattıklarını ve en kısa zamanda müjdeli haberlerle bizleri bilgilendireceklerini ifade ettiler." dedi.

Alagöz, ziyaret sonrasında Rektör Dalgar ve Genel Sekreter Yavuz'a teşekkür ederek, "Önümüzdeki günlerde inşallah güzel haberlerle neticelenecek gelişmelerin Burdur'umuza, Tefenni'mize hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Tefenni Meslek Yüksekokulu'na yeni bölümler açılacakTefenni Meslek Yüksekokulu'na yeni bölümler açılacakTefenni Meslek Yüksekokulu'na yeni bölümler açılacakTefenni Meslek Yüksekokulu'na yeni bölümler açılacakTefenni Meslek Yüksekokulu'na yeni bölümler açılacak

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

MAKÜ'nün 'Köy Üniversitesi' projesi Susuz Köyü'nde devam etti
Bölgesel

MAKÜ'nün 'Köy Üniversitesi' projesi Susuz Köyü'nde devam etti

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) tarafından toplumsal katkı projeleri kapsamında hayata geçirilen ve Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan 'Köy Üniversitesi' projesi, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Susuz Köyü'nde devam etti.

MAKÜ öğrencileri geleneksel ortaoyunu ve gösteri sanatlarını Ramazan ayında yaşatacaklar
Bölgesel

MAKÜ öğrencileri geleneksel ortaoyunu ve gösteri sanatlarını Ramazan ayında yaşatacaklar

Ramazan ayı boyunca Salı, Çarşamba ve Perşembe akşamları Taş Oda Konağı’nda Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) öğrencileri tarafından geleneksel gösteri sanatları sahnelenecek.

MAKÜ öğrencilerine mikro yeterlilik semineri
Bölgesel

MAKÜ öğrencilerine mikro yeterlilik semineri

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi lisans öğrencileri için mikro yeterlilik programları hakkında bilgilendirmek amacıyla önemli bir eğitim semineri düzenledi.

Üniversitelerarası masa tenisi müsabakaları MAKÜ’de başladı! 78 takım kıyasıya mücadelede
Bölgesel

Üniversitelerarası masa tenisi müsabakaları MAKÜ’de başladı! 78 takım kıyasıya mücadelede

MAKÜ’de düzenlenen Üniversitelerarası Masa Tenisi Süper Lig ve 1. Lig müsabakaları başladı! 50 üniversiteden 78 takım ve 400 sporcu Burdur’da kıyasıya yarışıyor. Detaylar haberimizde!

MAKÜ öğrencileri Güney Kariyer Fuarı’nda iş dünyasıyla buluştu
Etkinlik

MAKÜ öğrencileri Güney Kariyer Fuarı’nda iş dünyasıyla buluştu

MAKÜ öğrencileri, Güney Kariyer Fuarı’nda sektör temsilcileriyle bir araya gelerek iş ve staj fırsatları yakaladı. Etkinlik detayları için tıklayın.

Üniversitelerarası masa tenisi Türkiye Şampiyonası Burdur’da başlıyor!
Spor

Üniversitelerarası masa tenisi Türkiye Şampiyonası Burdur’da başlıyor!

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, 25-28 Şubat 2025 tarihlerinde MAKÜ’de gerçekleşecek. Detaylar için tıklayın!