Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, 19. Geleneksel Barutlu Su Şenlikleri ile ilgili önemli bir duyuru yaparak tüm vatandaşları etkinliğe davet etti. Başkan Alagöz, hemşerilerini ve diğer vatandaşları, ilçenin prestijine yakışır bir şekilde düzenlenecek olan festivalde bir araya gelmeye çağırdı.
Başkan Alagöz, festivalin 5 gün boyunca devam edeceğini ve Türkiye'nin önemli sanatçılarının sahne alacağını belirtti. Bu etkinliğin sadece Tefenni'nin değil, aynı zamanda Burdur'un ve Göller Bölgesi'nin en büyük festivali olduğunu vurguladı. #AğustostaŞenlikVar etiketiyle duyurulan etkinliğe herkesin davetli olduğunu ifade etti.
Ayrıca, düğün yapmayı düşünen vatandaşlardan da festival tarihlerini göz önünde bulundurmalarını isteyen Başkan Alagöz, bu sayede hem festivalin tadını çıkarabileceklerini hem de diğer vatandaşların düğünlerine katılabilme fırsatı bulabileceklerini belirtti.
Başkan Ümit Alagöz'ün bu açıklamaları, Tefenni ilçesinin sosyal ve kültürel etkinliklere verdiği önemi gösteriyor. Tüm vatandaşları festivalin coşkusuna ortak olmaya ve Tefenni'yi ziyaret etmeye davet ederek bu etkinliklerin ilçenin tanıtımına katkı sağlayacağını vurguluyor. Tefenni Belediyesi'nin düzenlediği 19. Geleneksel Barutlu Su Şenlikleri, bölgedeki yerel kültürün yaşatılmasına ve halkın bir araya gelerek eğlenmesine olanak tanıyacak bir etkinlik olarak öne çıkıyor.
Burdur'un Tefenni ilçesinde Barutlu su ağalığı, 5 milyon 100 TL teklifle Hasan Uysal'ın oldu.
Tefenni'nin 19. Geleneksel Barutlu Su Şenlikleri'nin üçüncü gününde İrem Derici sahne alarak coşkulu anlar yaşattı.
Burdur Tefenni'de düzenlenen 19. Barutlusu Şenlikleri'nin ikinci gününde Derya Uluğ'un sahne performansı izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, 19. Barutlu Su Festivali için Tefenni'ye ulaşmak isteyen gençlere ücretsiz otobüs hizmeti sağlayacaklarını duyurdu.
Burdur’un Tefenni ilçesinde bu yıl 16.sı düzenlenen Barutlusu şenlikleri görkemli açılışla başladı.
Keçiören Belediyesi Çocuk Eğitim Merkezi’nde (ÇEM) sağlıklı yaşam için beslenmenin önemine vurgu yapılarak, C Vitamini Şenliği düzenlendi. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (1)
Burdurlu Halil
1 yıl önce / 25.06.2023Belediyeler bence yanlış yapıyor, Bu sanatçıların aldığı para ile , halkın yararına çok daha güzel işler yapılabilirdi.
Beğendim 8 | Beğenmedim 3 | Cevapla