Burdur

Tefenni'nin yolları modern ve konforlu hale geliyor

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçede süren sıcak asfalt çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Kır Mahallesi tamamlanırken, Göktürk Mahallesi’nde çalışmalar sürüyor.

Tefenni'nin yolları modern ve konforlu hale geliyor

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçede devam eden sıcak asfalt yol çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Alagöz, tamamen belediyenin kendi kaynaklarıyla, ekipmanlarıyla ve personeliyle yürüttüğü çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirtti.

Kır Mahallesi Tamamlandı, Göktürk Mahallesi Devam Ediyor

Yol tadilat ve yenileme çalışmalarının ilçe genelinde sürdüğünü belirten Başkan Alagöz, özellikle Kır Mahallesi Ece Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlandığını; Göktürk Mahallesi’nde TOKİ konutları yolundaysa çalışmaların devam ettiğini ifade etti. 

Başkan Alagöz'den Belediyeye ve Vatandaşlara Teşekkür

Açıklamasında belediye çalışanlarına özel bir parantez açan Başkan Alagöz, yol çalışmalarında özveriyle emek veren mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Tefenni halkının da bu süreçte gösterdiği sabır ve destekten ötürü her birine şükranlarını sundu.

“Tefenni’mizi daha modern ve konforlu yollara kavuşturmak için çalışmalarımızı durmaksızın sürdürüyoruz. Çalışma sürecinde verdiğimiz geçici rahatsızlıklardan dolayı tüm vatandaşlarımızın anlayışına teşekkür ediyor, huzurlu günler diliyorum,” diyerek sözlerini noktaladı.

Tefenni'nin yolları modern ve konforlu hale geliyorTefenni'nin yolları modern ve konforlu hale geliyorTefenni'nin yolları modern ve konforlu hale geliyorTefenni'nin yolları modern ve konforlu hale geliyorTefenni'nin yolları modern ve konforlu hale geliyorTefenni'nin yolları modern ve konforlu hale geliyorTefenni'nin yolları modern ve konforlu hale geliyorTefenni'nin yolları modern ve konforlu hale geliyorTefenni'nin yolları modern ve konforlu hale geliyorTefenni'nin yolları modern ve konforlu hale geliyorTefenni'nin yolları modern ve konforlu hale geliyorTefenni'nin yolları modern ve konforlu hale geliyor

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Antalya karayolunda acı olay! Kediye çarpan motosiklet sürücüsünden acı haber
Bölgesel

Burdur Antalya karayolunda acı olay! Kediye çarpan motosiklet sürücüsünden acı haber

Burdur-Antalya karayolunda kediye çarptıktan sonra kontrolü kaybederek şarampole düşen motosiklet sürücüsü, olay yerinde hayatını kaybetti. Ekipler saatler sonra kaza yerinde bulundu.

Son Dakika TEM’de feci kaza: Tıra Arkadan çarpan otomobilde  2 kişi hayatını kaybetti Sürücü genç ne dedi
3. Sayfa

Son Dakika TEM’de feci kaza: Tıra Arkadan çarpan otomobilde 2 kişi hayatını kaybetti Sürücü genç ne dedi

Son dakika TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde tıra arkadan çarpan otomobil kağıt gibi ezildi, kazada İpek Kurt ve Pınar Albayrak hayatını kaybetti.

Tarihi Kervan Yolları Yeniden Gün Yüzüne Çıkıyor
Bölgesel

Tarihi Kervan Yolları Yeniden Gün Yüzüne Çıkıyor

Antalya, Isparta ve Burdur'u kapsayan "Tarihi Kervan Yolları" projesi, bölgenin turizm potansiyelini artırmayı hedefliyor. Dr. Salih Soslu liderliğindeki proje, eski yol ağlarını modern teknolojilerle yeniden canlandırarak kırsal kalkınmaya katkı sağlayacak.

Burdur Antalya karayolunda kaza! 4 kişi yaralandı
3. Sayfa

Burdur Antalya karayolunda kaza! 4 kişi yaralandı

Burdur Antalya karayolu üzerinde otomobil ile motosikletin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Trafik kazası detayları için tıklayın...

Burdur Antalya karayolunda kaza! Sürücü yaralandı
3. Sayfa

Burdur Antalya karayolunda kaza! Sürücü yaralandı

Burdur Antalya karayolu üzerinde iki motosikletin karıştığı trafik kazasında sürücülerden birisi yaralandı.

Aydın-Denizli otoyolu hizmete açıldı! Yolculuk süresi 55 dakikaya indi
Bölgesel

Aydın-Denizli otoyolu hizmete açıldı! Yolculuk süresi 55 dakikaya indi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nun tamamının açıldığını duyurdu. 163 km uzunluğundaki otoyol, yolculuk süresini 2 saatten 55 dakikaya indiriyor ve yıllık 5,3 milyar TL tasarruf sağlıyor.