Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, 2024-2029 yılları arasında hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıklamaya devam ediyor.
Projeler arasında Yöresel ve El İşleri Çarşısı ise çok dikkat çekti.
Alagöz'ün açıklamasına göre, “Ankara Fethiye karayolu üzerinde Belediyemize ait parselde uygulanacak olan Yöresel Çarşı projemiz, özellikle Kadınlarımızın ürettikleri ürünleri pazarlamaları için muhteşem bir proje olacaktır.” Sözlerini kullandı.
Yöresel ve El İşleri Çarşısının avantajlarından bahseden Başkan Ümit Alagöz
Yöresel Çarşıda İlçemiz Halk Eğitim Kursiyerlerinin ürettiği ürünlerinde satışının yapılabileceği bir mağaza da bulunacağını ve projenin 2027 yılında tamamlanması planlandığını belirtti.
Tefenni Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Serttaş’ın eşi Ayşe Serttaş hayatını kaybetti. Belediye Başkanı Ümit Alagöz başsağlığı mesajı yayımladı. Detaylar haberimizde.
Tefenni Belediyesi, Ece Mahallesi’nde satışa çıkarılacak arsalar için ihale tarihini 17 Şubat 2025 olarak duyurdu. Detaylar haberimizde.
Tefenni’de Zafer Partisi 1. Olağan Seçimli Kongresi büyük bir heyecanla tamamlandı.
Burdur Tefenni’de Ümit Özdağ’ın özgürlüğü için düzenlenen etkinlikte dilek fenerleri gökyüzüne bırakıldı. Detaylar haberimizde.
Tefenni Belediyesi’nin Orhun Tatil Konutları projesi başlıyor! Sekiz konut, yüzme havuzu ve restoranla ekolojik turizme katkı sağlayacak.
Zafer Partisi’nin Yerel Yönetim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve aynı zamanda Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Antalya’daki İl Başkanları Toplantısı’nda unutulmaz bir an yaşadı.
Yorumlar (0)