Tokat

Tokat'ta İlkbaharla Kartpostallık Manzaralar Sunuyor

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde yer alan Zinav Gölü, ilkbaharın gelişiyle birlikte kartpostallık manzaralar sunuyor. 1.5 kilometrekarelik alanı ve 25 metre derinliği ile dikkat çeken göl, çevresindeki korunmuş orman alanı ve barındırdığı balık türleriyle doğaseverlerin gözde mekânı haline geliyor.

 Tokat'ta İlkbaharla Kartpostallık Manzaralar Sunuyor

TOKAT (İHA) - Tokat’ın Reşadiye ilçesinde yer alan Zinav Gölü, ilkbaharın gelişiyle birlikte kartpostallık manzaralar sunuyor. 1.5 kilometrekarelik alanı ve 25 metre derinliği ile dikkat çeken göl, çevresindeki korunmuş orman alanı ve barındırdığı balık türleriyle doğaseverlerin gözde mekânı haline geliyor.
Tokat’ın Reşadiye ilçesinde bulunan Zinav Gölü, eşsiz doğa manzaralarıyla ziyaretçilerini mest ediyor. Reşadiye ilçesine 16 kilometre, Tokat il merkezine ise 172 kilometre uzaklıkta yer alan Zinav Gölü, ilkbaharın gelişiyle birlikte kartpostallık görüntüler oluşturdu. Kanyondan gelen küçük sularla beslenen Zinav Gölü, ortalama 1.5 kilometrekarelik bir alana yayılıyor ve 25 metre derinliğe sahip. Göl, çevresindeki korunmaya alınmış orman alanı ile doğal güzelliklerini koruyor. Ziyaretçiler, burada çeşitli balık türlerini de gözlemleyebiliyor. Doğa tutkunlarının ilgisini çeken Zinav Gölü, huzur dolu atmosferi ve muhteşem manzaralarıyla özellikle fotoğraf meraklılarının uğrak noktalarından biri haline geldi. Zinav Gölü, doğaseverler için sunduğu eşsiz güzelliklerle, Tokat ve çevresinde doğayla iç içe şehir karmaşasından kaçmak isteyenlerin başlıca tercihleri arasında yer alıyor.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Ercengiz, Halk Pazarında standları ziyaret etti.
Bölgesel

Başkan Ercengiz, Halk Pazarında standları ziyaret etti.

Burdur Başkan Ercengiz, Halk Pazarında Cumhurbaşkanı Adayı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun özgürlüğü için imza toplanan standları ziyaret etti.

Burdur'da Polis Haftası dolayısıyla şehitlik ziyareti gerçekleştirildi
Bölgesel

Burdur'da Polis Haftası dolayısıyla şehitlik ziyareti gerçekleştirildi

Burdur'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde şehitlik ziyaretleri gerçekleştirildi.

Ökkeş dede ile Raziye nineyi ziyaret edenler yalnızlıklarına ortak oldu
Bölgesel

Ökkeş dede ile Raziye nineyi ziyaret edenler yalnızlıklarına ortak oldu

Kahramanmaraş'ta yıkılmış evlerinin gölgesinde yaşam mücadelesi veren 82 yaşındaki Ökkeş ve 79 yaşındaki Raziye Leblebici çiftini ziyaret edenler yalnızlıklarına ortak olup yardım eli uzattı. Detaylar haberimizde..

Bayramda müze ve ören yerlerine ziyaretçi akını
Bölgesel

Bayramda müze ve ören yerlerine ziyaretçi akını

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçiler Van'ın ören yerlerinin başında gelen Akdamar Adası, Van Kalesi, Van Müzesi ve Muradiye Şelalesi'ne yoğun ilgi gösterdi.

Bozkır’da hafızlık eğitimi tamamlayan 30 öğrenciye umre ziyareti ödülü
Bölgesel

Bozkır’da hafızlık eğitimi tamamlayan 30 öğrenciye umre ziyareti ödülü

Konya'nın Bozkır ilçesinde, hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan 30 öğrenci umre ziyareti ile ödüllendirildi.

Başkan Kahraman şehitleri ve dava büyüklerini kabri başında andı
Bölgesel

Başkan Kahraman şehitleri ve dava büyüklerini kabri başında andı

MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Kahraman, bayram arifesinde şehitlik ziyareti gerçekleştirerek dua etti. Ziyarete teşkilat üyeleri de katıldı.