Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Ortaokulu Küçük kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarını üçüncü olarak tamamladı.
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Masa Tenisi Küçük Kızlar İl Birinciliği müsabakaları Muğla Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Küçük kızlar Okul Sporları Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarında Bodrum 100. Yıl Ortaokulu 1., Bodrum Ortakent Kerem Aydınlar Ortaokulu 2., Köyceğiz Toparlar Ortaokulu 3., Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu 4. oldu. Okullar Arası Masa Tenisi Müsabakalarında İl 3.’sü olan Toparlar Ortaokulu Masa Tenisi Kız Takımı, okul müdürü ve öğretmenleriyle birlikte Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan’a ziyarette bulundu. Öğrencilerin hem sportif hem akademik alanda her zaman destekçisi olduklarını belirten Karahan, başarılarından dolayı öğrencileri, beden eğitimi öğretmenini ve okul idaresini tebrik etti.
Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre Burdur’da 2019 yılında 16-17 yaş grubunda evlenen kız çocuklarının sayısı 24 olarak kaydedildi.
MAKÜ’de düzenlenen Üniversitelerarası Masa Tenisi Süper Lig ve 1. Lig müsabakaları başladı! 50 üniversiteden 78 takım ve 400 sporcu Burdur’da kıyasıya yarışıyor. Detaylar haberimizde!
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, 25-28 Şubat 2025 tarihlerinde MAKÜ’de gerçekleşecek. Detaylar için tıklayın!
Muğla Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi sporcusu Aybige Feride Üstündağ WTT Gençler Kapadokya 2025 Turnuvası’nda U11’de birinci olarak dünya dördüncülüğüne yükseldi ve Muğla’ya büyük bir gurur yaşattı. Detaylar haberimizde..
Afyonkarahisar’da Masa Tenisi il birinciliği müsabakaları Çiğiltepe Spor Salonu’nda tamamlandı. Detaylar haberimizde..
Masa Tenisi Büyükler İl Şampiyonası hafta sonu çekişmeli maçlara sahne olurken, şampiyon Pamukkale Belediyespor oldu.
Yorumlar (0)