Kırklareli’nde trafik ekiplerince kış lastiği denetimleri sürüyor.
Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce 1 Aralık 2023 tarihinde başlayan kış lastiği kullanma zorunluluğuyla ilgili uygulamalar sürüyor.
Ekipler İçişleri Bakanlığı talimatına istinaden yük ve yolcu taşıyan araçlar üzerinde lastiklerin kış lastiği olup olmadığını, diş derinlikleri titizlikle kontrol edilerek, ışık donanımı, arka yan koruma çerçevesi ve arka işaret levhası ile reflektörleri kontrol etti.
Kırklareli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, denetimlerde olumsuz durma rastlanmadığı ve uygulamaların devam edeceği belirtildi.
İHA
Antalya'da yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu caddede bir iş yerinin bacasında çıkan yangında dumanları fark eden kadın trafik polisi, Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, itfaiye ekiplerinin gelmesini hızlandırabilmek için var gücüyle çaba sarf etti.
Zonguldak’ta ticari taksi, dolmuş ve motosiklet sürücülerine yönelik uygulama yapıldı.
Düzce’de güvenlik güçleri tarafından yapılan denetimlerde 38 bin 335 şahıs sorgulandı. Yapılan sorgularda araması bulunan 42 şahıs gözaltına alınırken, 10’u tutuklandı.
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, nisan ayında yapılan trafik denetimlerinde araçlara toplamda 6 milyon 306 bin 404 lira idari para cezası kesildiğini belirtti.
Antalya'nın Alanya ilçesinde trafik polisinin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü ile trafik polisi arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kocaeli Valiliği, Ramazan Bayramı süresince uyulması gereken tedbirleri ve alınan önlemleri duyurdu.
Yorumlar (0)