Tunceli / Ovacık

Tunceli Ovacık kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam İsmail Erdoğan kimdir?

Ovacık ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Uşak Ulubey Kaymakamı İsmail Erdoğan, Tunceli Ovacık Kaymakamı olarak atandı.

Tunceli Ovacık kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam İsmail Erdoğan  kimdir?

Ovacık ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti.  Uşak Ulubey Kaymakamı İsmail Erdoğan, Tunceli Ovacık Kaymakamı olarak  atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

 

 

Ovacık Kaymakamı İsmail Erdoğan Kimdir?

1995 yılında Ankara’ da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’ da tamamlamasının ardından Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünden 2017 yılında mezun oldu.

2013 yılında Sağlık Bakanlığı bünyesinde memuriyet hizmetine başlayarak çeşitli görevler ifa ettikten sonra 18 Mart 2018 tarihinde Çanakkale Valiliği emrine Kaymakam Adayı olarak atanarak mülki idare amirliği hizmetine başladı.

İl merkez stajı bitimine müteakip Kırklareli/Vize ilçesinde kaymakam refikliği stajını tamamlayarak sırasıyla Nevşehir/ Derinkuyu ve Nevşehir/ Acıgöl ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yaptı. Kocaeli’ de mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajını yerine getirdi. Yurtdışı eğitim programı kapsamında İngiltere – Leicester şehrinde bulundu.

14.09.2020 tarihinde Ulubey ilçesinde göreve başlayan Sayın İsmail Erdoğan yüksek lisans eğitimini tez aşamasında sürdürmekte olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Şeker Fabrikası'na yeni müdür atandı Mehmet Zararsız asaleten göreve başladı
Bölgesel

Burdur Şeker Fabrikası'na yeni müdür atandı Mehmet Zararsız asaleten göreve başladı

Burdur Şeker Fabrikası'nın müdürlük görevine, vekaleten atanan Uşak Şeker Fabrikası Müdürü Mehmet Zararsız, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Dr. Muhittin Şahin'in kararıyla asaleten atandı.

Uşak’a 3 hakim ve 1 savcı Adayı ataması yapıldı
Bölgesel

Uşak’a 3 hakim ve 1 savcı Adayı ataması yapıldı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanırken, Uşak'a ise 3 hakim adayı ve 1 savcı adayı atandı.

Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunan Dersroom, eğitimde fırsat eşitliğini sağladı
Bölgesel

Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunan Dersroom, eğitimde fırsat eşitliğini sağladı

Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunmak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla kurulan Dersroom Platformu, Türkiye'de bir ilki başardı. Detaylar haberimizde..

Bakanlık görev değişikliğini yaptı 15 ilde müdürler değişti
Yaşam

Bakanlık görev değişikliğini yaptı 15 ilde müdürler değişti

Tarım ve Orman Bakanlığı, 15 ilin Tarım ve Orman Müdürlüklerinde önemli görev değişikliklerine imza attı. Yeni atamalar ve detaylar haberimizde.

MHP Bucak'ta kadın kolları başkanlığına Havva Ergen Kurt yeniden atandı
Bölgesel

MHP Bucak'ta kadın kolları başkanlığına Havva Ergen Kurt yeniden atandı

MHP Bucak'ta KAÇEP Sorumlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Havva Ergen Kurt atandı. İşte detaylar...

Öğretmen atamalarında devrim KPSS şartı kalktı! Yeni sistem AGS ile tanışın
Yaşam

Öğretmen atamalarında devrim KPSS şartı kalktı! Yeni sistem AGS ile tanışın

2025’te öğretmen atamalarında KPSS şartı kalkıyor! Yeni sistem AGS ile öğretmen adayları kapsamlı bir süreçle değerlendirilecek. Detaylar haberimizde!