Birçok farklı ülkeden gelip Ağrı Dağı’na çıkmak için buluşan yabancı turistler zirvede dans ederek zirvenin tadını çıkardı.
Birçok dinde kutsal sayılan, terörden arındırıldıktan sonra tırmanışa açılan ve yaz-kış dağcı gruplarını ağırlayan Ağrı Dağı, bu defa yabancı turistlerden oluşan bir grubu ağırladı. Tırmanış rehberi olan Erol Toprak eşliğinde İlk gün 3 bin 200’e tırmanan dağcılar, burada konakladıktan sonra 4 bin 200 rakıma çıkarak mola verdi.
Gece yeniden tırmanışa geçen dağcılar, 6 saat sonra eksi 35 dereceyi bulan soğukta Ağrı Dağı’nın zirvesine çıkabildi. Büyük bir heyecan yaşayan dağcılar, dört mevsim boyunca erimeyen karın üzerinde birbirlerine sarılıp dans etti. İHA
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun kentin turistik, kültürel ve tarihi lokasyonları ve değerlerinin tanıtımı için verdiği çabalar meyve vermeye başladı. Detaylar haberimizde...
Antalya'da yaya geçidinden geçtiği sırada Alman turiste çarpan otomobil olay yerinden kaçtı.
Antalya’da dağcılık sporu için kayalık alanda tırmanış yapan 63 yaşındaki Alman turist, metrelerce yükseklikten düşerek olay yerinde yaşamını yitirdi.
Airbnb ile tatilinizi farklı bir boyuta taşıyın! Hem ev sahipleri hem de misafirler için sunduğu avantajları ve uygulamayı verimli kullanmanın yollarını keşfedin. Airbnb kullanma rehberi ile benzersiz konaklama deneyimleri sizi bekliyor.
Antalya, 2024 yılının ilk 9 ayında 14 milyon ziyaretçi ağırlayarak turizmde yeni bir rekora imza attı. Rusya, Almanya ve İngiltere en çok turist gönderen ülkeler arasında yer aldı.
Antalya'nın Akseki ilçesinde 800 yıllık geçmişi olan Sarıhacılar Mahallesi'ni geçen yıl 80 bin yerli ve yabancı ziyaretçi gezerken, bu yılın 9,5 aylık döneminde ise ziyaretçi sayısı 80 binin üzerine çıktı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)