Türk Sağlık-Sen Burdur Şube Başkanı Ayhan Mete, yeni yetki dönemine yüksek enerji ve motivasyon ile başlamak için temsilci ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdiklerini açıkladı. Toplantıda 2025 yetki döneminde daha etkin bir şekilde çalışacaklarını ve hedeflerini belirleyip kararlılıkla sahada olacaklarını yüksek sesle dile getirdiklerini belirtti.
Başkan Ayhan Mete yaptığı açıklamada, "Türk Sağlık-Sen Burdur Şubesi olarak, haklı dava, güçlü sendika düsturuyla sürdürdüğümüz kutlu mücadelede inanıyoruz ki sendikamız en kısa zamanda hak ettiği yerde olacaktır. Bu temenniyle tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarını bu büyük aileye, kutlu mücadeleye ve gerçek sendikacılığa bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Mete, katılımlarından dolayı temsilci arkadaşlarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Türk Sağlık-Sen 48. Başkanlar Kurulu toplantısında, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının mali hakları, yönetim problemleri ve Türkiye gündemindeki sorunlar ele alındı.
MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Burdur Merkez İlçe Başkanı Salih Özparlak, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, eski Ülkü Ocak Başkanı Ayhan Mete, İl ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Burdur’da yeni atanan Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nedim Ongun ve Burdur Tarım İl Müdürü Mehmet Tuğrul’u ziyaret ettiler.
Burdur Ülkü Ocakları Başkanlığında görev değişikliğini başkan Ayhan METE Sosyal medya hesabından duyurdu.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş 30 Nisan 2019 tarihinde Burdur Ülkü Ocaklarını ziyaret etmişti.
Burdur Ülkü Ocakları atık ve çöp toplama etkinliği düzenledi.
BURDUR Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından 2015 yılında Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için anma etkinliği düzenlendi
Yorumlar (0)