Sinop

Türkeli'de öğrenciler plajı temizledi!

Sinop'un Türkeli ilçesinde, sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında çevre bilinci oluşturmak amacıyla ilçe plajında çevre temizliği yapıldı.

Türkeli'de öğrenciler plajı temizledi!

SİNOP (İHA) - Sinop'un Türkeli ilçesinde, sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında çevre bilinci oluşturmak amacıyla ilçe plajında çevre temizliği yapıldı.
Türkeli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Türkeli METAL) tarafından psiko-sosyal gelişimlerinin desteklenmesi için çevre farkındalığı oluşturmak amacıyla Türkeli ilçe plajında çevre temizliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında öğrenciler, plajdaki atıkları toplayarak çevrenin korunmasına katkıda bulundu. Öğretmenlerin de katıldığı etkinlikte öğrenciler, doğayı korumanın ve çevreyi temiz tutmanın önemine dikkat çekti.
Bir sonraki çevre temizliği faaliyetinin de ileri bir tarihte Yusuflu köyü piknik alanında olacağı belirtildi. Bu etkinliklerle, çevre bilincinin daha geniş kitlelere yayılması ve doğanın korunması hedefleniyor. Öğrenciler, bu tür projelerle hem kendi gelişimlerine katkı sağlıyor, hem de yaşadıkları çevreyi güzelleştiriyorlar.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Alanya Belediyesi Engelsiz Halk Plajı vatandaşların ilgisini çekiyor
Yaşam

Alanya Belediyesi Engelsiz Halk Plajı vatandaşların ilgisini çekiyor

Alanya Belediyesi Engelsiz Halk Plajı, engelli vatandaşları denizle buluşturuyor.

30 Yıl  Aradan Sonra   Halka Açıldı  İşte o yer
Yaşam

30 Yıl Aradan Sonra Halka Açıldı İşte o yer

Mahkeme ihaleyi iptal etti . Başkan Ümit Uysal "30 yıl aradan sonra ilk kez Bambus'ta kamu idaresi olarak bulunuyor olmaktan, yerel yönetim olarak bulunuyor olmaktan, burayı koordine ediyor olmaktan mutluyuz, hayırlı olsun.”

Kuşadası plajları, yeni protokolle belediyenin sorumluluğuna verildi
Bölgesel

Kuşadası plajları, yeni protokolle belediyenin sorumluluğuna verildi

2018 yılında Aydın Büyükşehir ile Aydın Valiliği arasında imzalanan sözleşmenin geçtiğimiz günlerde İzmir İdare Mahkemesi tarafından iptali ile bakım ve işletme sorunu oluşan Kuşadası plajları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın onayı sonrasında yapılan yeni bir protokolle 10 yıllığına Kuşadası Belediyesi’ne devredildi.

 Balıkesir, plaj voleybolunun göz bebeği oluyor
Etkinlik

Balıkesir, plaj voleybolunun göz bebeği oluyor

- Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğinde Balıkesir’in eşsiz sahilleri, dünyanın dört bir yanından gelen plaj voleybolcularını ağırlayacak.

Dünyaca ünlü ama ücretsiz
Yaşam

Dünyaca ünlü ama ücretsiz

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin bir yaşam alanı haline getirdiği dünyaca ünlü falez sahil bandında İnciraltı plajında sezon başladı. Plaja giriş bu yıl da ücretsiz.

Antalya Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışı yapıldı.
Bölgesel

Antalya Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışı yapıldı.

Konyaaltı Liman Halk Plajı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 200 milyon liralık yatırım bedeliyle hayata geçirilen