Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndan çıkarak Bulgaristan’ın Lesovo Sınır Kapısı’na giriş yapan Hollanda plakalı otomobilde, üçü suikastlarda kullanılan çakmak tipi olmak üzere toplam 29 adet tabanca ele geçirildi.
Türkiye gümrüğünden çıkıp Bulgaristan Lesovo Sınır Kapısı’na giriş yapan bir Türk vatandaşının kullandığı Hollanda plakalı otomobil, detaylı incelemeye alındı. Yapılan kontrolde Türkiye ve Kuzey Makedonya çifte vatandaşı yolcunun sırt çantasında 27 tabanca, 10 mermi ve 3 şarjör ile suikastlarda kullanılan 3 adet çakmak tipi tabanca bulunduğu tespit edildi. Gümrük yetkilileri tarafından yapılan incelemede, yakalanan silahlardan 5 tabancanın tamamen işlevsel olduğu, diğer tabancaların ise sürgülerinin eksik olduğu belirlendi.
Olayla ilgili olarak Türkiye ve Kuzey Makedonya çifte vatandaş İ.M. gözaltına alındı. Burgaz Gümrük Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma, Yambol Bölge Savcılığı gözetiminde devam ediyor.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastanelerde görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek gül takdim etti. Detaylar haberde!
Merinos Tuğra Halı’da bayrama özel %50’ye varan büyük indirim başladı! Halı ve perde fırsatlarını kaçırmayın! Kampanya detayları için hemen tıklayın.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak İşletme Fakültesi öğrencileri, Bucak İftar Çadırı'nda gönüllü olarak yer aldı. Birlik ve beraberliğin gücünü hissettiren etkinlik detayları için tıklayın.
Bucak Kaymakamı Bayram Gale, İyilik Haftası kapsamında Bucak Müftülüğü ve TDV Bucak Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, yeni hastane binası inşaatını gezerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, iftar sonrası Çırpan Mahallesi’nde ev ziyaretleri yaptı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)