Sinop

Türkiye'nin gururu dünya 3'üncüsü oldu

Sinoplu sporcu dünya 3’üncüsü oldu. Devamı haberimizde...

Türkiye'nin gururu dünya 3'üncüsü oldu

Sinoplu karate sporcusu Kübra Nur Tiryakioğlu, Bulgaristan’ın Varna kentinde yapılan Dünya Kyokushin Birliği (KWU) U21 Dünya Kupası Şampiyonası’nda dünya 3’üncüsü oldu.

Avrupa şampiyonluğundan sonra Balkan Open Şampiyonası’nda da U21 -55 kg’da 1.lik elde edip dünya şampiyonluğuna hak kazanan başarılı sporcu Kübra Nur Tiryakioğlu, son olarak Bulgaristan’da Türkiye ve Sinop’u temsil etti.

Pendik Güzelyalı Gençlik Spor Kulübü sporcusu Sinoplu Boyabatlı genç sporcu Tiryakioğlu, 03-10 Temmuz 2022 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Varna kentinde gerçekleştirilen Dünya Kyokushin Birliği (KWU) U21 Dünya Kupası Şampiyonası’nda 18-21 yaş kategorisinde dünya 3’üncüsü oldu. Başarılı sporcu Tiryakioğlu, Kyokushin yarışmasında KWU takımlarında güçlü rakipleri karşısında büyük başarı elde etti. Almanya, Kazakistan ve Bulgaristanlı rakiplerini tek tek eleyen sporcu dünya 3. olarak göndere Türk bayrağını çektirdi.

Şampiyon sporcu Kübra Nur Tiryakioğlu "Başta babam Erdoğan Tiryakioğlu, annem Saime Tiryakioğlu, hocam İsmail Keskin’e sonsuz teşekkür ederim. Güzelyalı Gençlik Spor Kulübü olarak hedefimiz büyük. Bizlere dualarınızı eksik etmeyiniz" dedi. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Trabzon’dan dönen Sakarya Büyükşehir sporcuları Milli Takım biletini aldı
Bölgesel

Trabzon’dan dönen Sakarya Büyükşehir sporcuları Milli Takım biletini aldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karate sporcuları, Trabzon’da düzenlenen Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası’nda önemli dereceler elde ederek Milli Takım kapılarını araladı.

170 Karateci, Pamukkale'de kemer ve diploma töreniyle onurlandırıldı
Etkinlik

170 Karateci, Pamukkale'de kemer ve diploma töreniyle onurlandırıldı

Karatede bir klasik olan kemer ve diploma töreni hafta sonu 170 sporcu ve ailelerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Detaylar haberimizde..

Denizli Büyükşehir Karate Takımı Türkiye Şampiyonu oldu
Spor

Denizli Büyükşehir Karate Takımı Türkiye Şampiyonu oldu

Türkiye Yıldızlar Takım Karate Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Erkek Kata Takımı, Türkiye Şampiyonu oldu. Detaylar haberimizde..

U21 Karate Şampiyonası devam ediyor
Spor

U21 Karate Şampiyonası devam ediyor

Sivas’ta düzenlenen Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. Heyecan dolu şampiyona yarın sona erecek.

Çayırovalı karatecilerin hedefleri büyük
Bölgesel

Çayırovalı karatecilerin hedefleri büyük

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün başarılı karate sporcuları Batıkan Gökbulak, Özhan Gökbulak ve Ahmet Tuğra Güney, hedeflerini büyüttü. Ulusal ve uluslararası alanda birçok başarıya imza atan karateciler, adlarını Avrupa ve dünya şampiyonu olarak duyurmak istiyor.

 Karate İl Şampiyonası'nda sporcular madalyalarıyla parladı
Spor

Karate İl Şampiyonası'nda sporcular madalyalarıyla parladı

Hasan Gemici Spor Salonu’nda düzenlenen Ümit – Genç - U21 ve Büyükler Kocaeli Karate İl Şampiyonası’nda Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcuları başarılarıyla göz doldurdu.