9-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında Sivas’ta gerçekleştirilen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Afyonkarahisar’ı temsil eden sporcu Bilal Gündüz 57 kg kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde etti.
Bu önemli başarısıyla Afyonkarahisar’ın adını spor camiasında duyuran Gündüz, uzun süredir devam eden çalışmalarının meyvesini almanın mutluluğunu yaşadı. Bilal Gündüz, antrenörlerinin özverili çalışmaları ve ailesinin desteğiyle bu başarıya ulaştığını belirtti. Kendisini destekleyen herkese teşekkür eden Gündüz, önümüzdeki dönemlerde de çalışmalarına aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğini ifade etti. Spor kariyerinde daha büyük hedefler belirleyen genç sporcu, Türkiye'nin en üst düzey sporcuları arasında yer almayı hedefliyor.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu genç sporcuyu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Antalya’da yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan 36 yaşındaki Gözde Gökalp'in erkek arkadaşı Hüseyin Ş., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandı.
Isparta'da polis ekiplerince 6 farklı noktada yapılan denetimlerde 241 şahıs ve 87 araç sorgulandı, 7 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda Isparta Belediyesi Gökkubbe Fuar Merkezi'nde gençlere yönelik düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri büyük ilgi gördü.
Ak Parti Antalya Milletvekili ve Eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 93 yaşındaki babası Osman Çavuşoğlu toprağa verildi.
Bucak Mehmet Akif Mahallesi Gençlik Merkezi önünde 2435 sokakta 3 tekerlekli elektrikli bisikletin devrilmesi sonucu trafik kazası meydana geldi.
Manavgat Belediye Başkanı Op. Dr. Niyazi Nefi Kara, Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği’nin iş birliğiyle düzenlenen 10. Antalya City Expo-Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nın açılış törenine katıldı.
Yorumlar (0)