TUS sonuçları için geri sayım başladı TUS sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçların açıklanması ile birlikte Adaylar, sınav sonuçlarını ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden öğrenebilecekler.
24 Eylül'de yapılan 2023-TUS 2. dönem sınavının ardından adaylar, sınav sonuçlarını öğrenmek için gün sayıyor. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre, TUS sonuçları 19 Ekim tarihinde açıklanacak. Adaylar, sınav sonuçlarını ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden öğrenebilecekler.
TUS sonuçlarının açıklanmasının ardından, ÖSYM tarafından tercih tarihleri de duyurulacak. Adaylar, tercihlerini yine ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yapacaklar.
TUS sonuçlarını öğrenmek için, adayların ÖSYM'nin internet sitesine giriş yapması ve T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yapması gerekiyor.
Sonuçlar, ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden açıklandıktan sonra, adaylara SMS ile de bildirilecek.
TUS sonuçlarına göre yapılacak yerleştirmelerde, adayların yabancı dil yeterliliği ve mesleğini yapmaya yetkili olma şartı aranıyor. Yabancı dil yeterliliğini sağlayamayan adayların yerleştirmeleri yapılsa bile ilgili kurum tarafından atamaları yapılmaz.
Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) ise 17 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.
Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, parti genel merkezinde basın açıklaması düzenledi. Ağırlalioğlu, HÜDA PAR'ın Çözüm Çalıştayı'na "Çözülme Çalıştayı" tepkisini gösterdi.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, TÜSİAD Gibi Kurumların Görüşlerini Dile Getirmesi, Demokratik Bir Toplumun Gereğidir,
Bucak ilçe Kaymakamı Bayram Gale ve İlçe Müftüsü İbrahim Keser, Bucak Yeni Mahalle Kız Kursu'nda düzenlenen Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinliklerine katıldı.
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), KAAN'ın art yakıcı çalıştırdığı videonun uzun versiyonunu "Yoğun istek üzerine: Yine Yeniden KAAN" notuyla paylaştı. Detaylar haberimizde...
Bucak’ta Betuslimfit Beslenme ve Diyet Kliniği’nde 12.600 farklı maddeye alerji testi yaptırarak sağlığınızı keşfedin. Gıda alerjileri, kimyasal duyarlılıklar ve ağır metal birikimleri için çözüm! Şimdi yılbaşına özel fiyatlarla.
Antalya Korkuteli’nde Şehit Tuncay Arslan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Şehit Tuncay Arslan’ın şehadetinin 8. Yılında şehidini rahmet ve minnetle yad ettiler.
Yorumlar (0)