Tuzla’da, Yunus Emre Ortaokulu’nda Konferans Salonu Açılış Töreni ve Kurum Geliştirme Toplantısı düzenlendi.
Açılışta konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Geleceğimiz, gençlerimizdir. Onların gelecekte ışıl ışıl parlayabilmeleri için günümüzde doğru ve erişebilir eğitim almaları lazım. Eğitim Kenti Tuzla’da her çocuk ışıl ışıl parlayacak” dedi.
Tuzla Belediyesi’nin ilçede faaliyet gösteren okullara desteği aralıksız devam ediyor. ‘Eğitim Kenti Tuzla’ mottosuyla ilçedeki tüm okulların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdüren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi yazıcı, ilçe genelinde çocukların daha iyi bir ortamda eğitim alabilmeleri için bağışçıların destekleriyle, Yunus Emre Ortaokulu’nda yapımı tamamlanan konferans salonunun açılışını gerçekleştirdi. Törene, Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, Nexans Türkiye Genel Koordinatörü Atilla Kurtiş ve diğer bağışçılar katıldı. Törenin ardından öğretmen ve öğrencilerin hazırladıkları konser katılımcılara sergilendi. Konser sonrası firma yetkililerine plaket sunumu gerçekleştirildi. Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Yazıcı, bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.
“Tuzla’da her çocuk ışıl ışıl parlayacak, biz bunun için varız”
Açılışta konuşan Başkan Yazıcı, “Eğitim, bir milletin can damarını oluşturur. Biz de bu damarı diri tutmak ve kan akışını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Geleceğimiz, gençlerimizdir. Onların gelecekte ışıl ışıl parlayabilmeleri için günümüzde doğru ve erişebilir eğitim almaları lazım. Eğitim Kenti Tuzla’da her çocuk ışıl ışıl parlayacak, biz bunun için varız. Okulumuza kurulan konferans salonunun herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi. İHA
Okul Sporları Futbol Gençler Grup Şampiyonası, 05-07 Mart 2025 tarihleri arasında Denizli'nin ev sahipliğinde yapılacak. Detaylar haberimizde..
Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu’nda müdürlükte yaşanan değişimle Doç. Dr. Harun Öğünç'ün yerine Prof. Dr. Adnan Kalkan atandı. İşte detaylar…
İlçede yapmış olduğu okullarla eğitim altyapısını güçlendirmeye devam eden Melikgazi Belediyesi, Yeniköy Mahallesi'nde ortaokul ve ilkokul olmak üzere 2 yeni okulun yapımına başlıyor.
Afyonkarahisar’da Okul Sporları Gençler Ragbi grup müsabakaları, Kocatepe Spor Kompleksi Atletizm Sahası’nda açılış seremonisi gerçekleşti. Detaylar haberimizde..
Burdur Bucak’ın ilk ayakkabısız okulu Lalebahçesi İlkokulu, birebir eğitim, yabancı dil desteği ve sağlıklı beslenme imkanlarıyla avantajlı kayıt dönemini başlattı. Hemen detayları öğrenin!
Burdur Bucak’ta tadilatı tamamlanan Fatih Sultan Mehmet İlkokulu eğitim öğretime açıldı. Kaymakam Bayram Gale ve yetkililer okulu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Yorumlar (0)