Bu yıl 21.'si düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin son gününe Türk pop müziğinin güçlü sesi Yıldız Tilbe damga vurdu. Binlerce kişinin geldiği konserde Tilbe, birbirinden duygusal ve hareketli şarkılarını seslendirdi.
2 Haziran’da Yörük Göçü ile başlayan 21. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, dün gerçekleşen etkinliklerle son buldu. Kültür, sanat ve turizmin doyasıya yaşandığı festivale, yerli vatandaşların yanı sıra ilçede yaşayan yerleşik yabancılar ve turistler de büyük ilgi gösterdi. Festivalin son gününde dans gösterileri izlendi, sergi ve yöresel ürünlerin yer aldığı stantlar gezildi. Günün akşamında ise Azerbaycanlı ses sanatçısı Azerin ve Yıldız Tilbe konser verdi.
Türk pop müziğinin güçlü sesi Yıldız Tilbe hayranları, saat 22.00’da gerçekleşecek konser için saatler öncesinden yerini aldı. Azerbaycanlı sanatçı Azerin’in verdiği konser sonrası sahneye çıkan Tilbe, birbirinden güzel parçalarını seslendirdi. Konser alanındaki binlerce misafiri zaman zaman duygulandıran, zaman zaman da coşturan Tilbe, Alanya’da unutulmaz bir gece yaşattı.
“Konserin sonlarına doğru, Alanya Belediyesi Adem Murat Yücel tarafından Tilbe’ye hediyeler takdim edildi. Tilbe’nin festivalin son gününe renk kattığını belirten Yücel, “Alanya çok güzellikler gördü ama bugün sizinle ayrı bir güzellik gördü. Festivalin son gününe renk ve güzellikler kattınız” dedi.
İstanbul'un en lüks kulübü Cahide Palazzo'da sahne almaya başlayan Yıldız Tilbe hayranlarıyla buluştu.
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda İstanbul Emniyet Müdürlüğü envanterinde bulunan ve görevli polis memuru idaresindeki sivil araca arkadan çarptı.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği geleneksel iftar programı Ramazan ayının ikinci gününde Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programına Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, il protokolü, oda ve kooperatif başkanları,
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ‘Süt Yemi Projesi’ kapsamında Elmalı ve Korkuteli ilçesinde hayvan üreticisine yüzde 15 hibeli süt yemi desteğinde bulundu.
Antalya'nın Alanya ilçesinde 6 katlı bir binanın 4. katından düşen 53 yaşındaki kadın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı!
Antalya'da polis memurunun kullandığı otomobil kaldırıma çarpıp bahçeye savruldu. Kazada aracın parçaları etrafa saçılırken, sürücü ağır yaralandı. Detaylar burada!
Yorumlar (0)