Tefenni Belediyesi, emeklilere özel bir sosyal alan yaratmak için “Emekliler Kıraathanesi” projesini hayata geçirdi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, kıraathanenin 11 Kasım 2024 Pazartesi günü saat 08:30’da hizmet vermeye başladı.
Kocapınar Parkı içerisindeki bu yeni sosyal alan, emeklilerin bir araya gelerek keyifli zaman geçirebileceği çeşitli etkinlikler ve dinlenme alanları sunuyor.
Belediye tarafından işletilecek olan Emekliler Kıraathanesi, kitap ve gazete okuma alanlarıyla donatıldı. Ayrıca satranç, tavla ve okey gibi eğlenceli oyunlar da kıraathanede yer alıyor.
Açılışa ilişkin düşüncelerini paylaşan Başkan Alagöz, “Emekliler Kıraathanesi'nin ilçemize ve ilçe halkımıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum,” dedi.
Tefenni Belediyesi, Ece Mahallesi’nde satışa çıkarılacak arsalar için ihale tarihini 17 Şubat 2025 olarak duyurdu. Detaylar haberimizde.
Tefenni’de Zafer Partisi 1. Olağan Seçimli Kongresi büyük bir heyecanla tamamlandı.
Burdur Tefenni’de Ümit Özdağ’ın özgürlüğü için düzenlenen etkinlikte dilek fenerleri gökyüzüne bırakıldı. Detaylar haberimizde.
Tefenni Belediyesi’nin Orhun Tatil Konutları projesi başlıyor! Sekiz konut, yüzme havuzu ve restoranla ekolojik turizme katkı sağlayacak.
Zafer Partisi’nin Yerel Yönetim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve aynı zamanda Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Antalya’daki İl Başkanları Toplantısı’nda unutulmaz bir an yaşadı.
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın katılımıyla Tefenni Belediyesi, geri dönüşüm malzemeleriyle üretilen %100 yerli elektrikli tramvayı 'Ayaz Ata'yı hizmete sundu.
Yorumlar (0)