Tefenni Belediyesi, emeklilere özel bir sosyal alan yaratmak için “Emekliler Kıraathanesi” projesini hayata geçirdi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, kıraathanenin 11 Kasım 2024 Pazartesi günü saat 08:30’da hizmet vermeye başladı.
Kocapınar Parkı içerisindeki bu yeni sosyal alan, emeklilerin bir araya gelerek keyifli zaman geçirebileceği çeşitli etkinlikler ve dinlenme alanları sunuyor.
Belediye tarafından işletilecek olan Emekliler Kıraathanesi, kitap ve gazete okuma alanlarıyla donatıldı. Ayrıca satranç, tavla ve okey gibi eğlenceli oyunlar da kıraathanede yer alıyor.
Açılışa ilişkin düşüncelerini paylaşan Başkan Alagöz, “Emekliler Kıraathanesi'nin ilçemize ve ilçe halkımıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum,” dedi.
Zafer Partisi Burdur İl Başkanı Sinan Candeğer ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Zafer Partisi GİK üyesi Barbaros Serdar Erdoğan ile birlikte Saraçhane’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Tefenni Belediyesi, 25 Mart 2025’te çeşitli mahallelerdeki arsaları açık teklif usulüyle ihale edecek. Başvuru detayları haberimizde.
Tefenni’de yenilenen tören alanı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde hizmete giriyor.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, sokak hayvanlarının yasa dışı şekilde başka İlçelere taşınmasına sert tepki gösterdi. "Kimseye minnet etmiyoruz, barınağımızı kendimiz yaptık." Detaylar haberimizde.
Tefenni Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Serttaş’ın eşi Ayşe Serttaş hayatını kaybetti. Belediye Başkanı Ümit Alagöz başsağlığı mesajı yayımladı. Detaylar haberimizde.
Tefenni Belediyesi, Ece Mahallesi’nde satışa çıkarılacak arsalar için ihale tarihini 17 Şubat 2025 olarak duyurdu. Detaylar haberimizde.
Yorumlar (0)