MHP'den istifa eden Tefenin Belediye Başkaın Ümit Alagöz Zafer Partisi'ne geçiyor. İl Genel Meclis Başkanı Levent Tokmaker'inde Alagöz ile birlikte Zafer Partisine geçiyor. Yaşanan gelişmeler üzerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Burdur'a geleceği öğrenildi.
Burdur Tefenni MHP’li Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve Burdur İl Genel Meclisi Başkanı MHP’li Levent Tokmaker Zafer Partisine geçmesi ile birlikte Zafer Partisi ilk Belediyesine ve İl Genel Meclisi Başkanlığına sahip oluyor.
Zafer Partisi İl Başkanı Sinan Candeğer bugün Cumhuriyet Meydanında basına açıklaması yaparak yaşananları kamu oyu ile paylaştı. Genel Başkan Ümit Özdağ'ın da 4 Aralık 2024 Çarşamba günü Burdur'a gelerek Alagöz ve Tokmaker'i ziyaret ederek rozet takacağı ifade edildi.
Zafer Partisi Burdur İl Başkanı Sinan Candeğer ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Zafer Partisi GİK üyesi Barbaros Serdar Erdoğan ile birlikte Saraçhane’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Tefenni Belediyesi, 25 Mart 2025’te çeşitli mahallelerdeki arsaları açık teklif usulüyle ihale edecek. Başvuru detayları haberimizde.
Tefenni’de yenilenen tören alanı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde hizmete giriyor.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, sokak hayvanlarının yasa dışı şekilde başka İlçelere taşınmasına sert tepki gösterdi. "Kimseye minnet etmiyoruz, barınağımızı kendimiz yaptık." Detaylar haberimizde.
Tefenni Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Serttaş’ın eşi Ayşe Serttaş hayatını kaybetti. Belediye Başkanı Ümit Alagöz başsağlığı mesajı yayımladı. Detaylar haberimizde.
Tefenni Belediyesi, Ece Mahallesi’nde satışa çıkarılacak arsalar için ihale tarihini 17 Şubat 2025 olarak duyurdu. Detaylar haberimizde.
Yorumlar (1)
Vatandaş
4 ay önce / 02.12.2024Ümit Alagöz ilk genel seçimde Zafer partisi milletvekili adayı o zaman
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla