Uşak’ta meydana gelen yangında iki iş yerinde ve bir evin çatı katında maddi hasar oluştu.
Edinilen bilgiye göre, Köme Mahallesi İkinci Yurt Sokak üzerinde bulunan motosiklet tamirhanesinde henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, yanında bulunan iki katlı bir evin çatı katına ve aynı alanda bulunan ikinci el spot dükkanına sıçradı.
Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerince çevrede güvenlik önlemi alınırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Yaklaşık 2 saat süren müdahalenin sonucunda yangın başka bir yere sıçramadan söndürüldü.
Öte yandan dükkanlarda maddi hasar oluşurken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Uşak’ta 3 katlı binanın üçüncü katında çıkan yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederken, olayda ölen veya yaralanan olmadı.
İtfaiye eri ve fabrika çalışanı 112 Sağlık ekipleri Çalışma yaptı Haber detayı..
Hakkı Şahin (29) idaresindeki 64 ACH 226 plakalı otomobil Uşak’tan İzmir istikametine seyir halindeyken Uşak Lisesi yakınlarnda Z.T. (44) yönetimindeki 35 BZM 216 plakalı tırın dorsesine arkadan çarptı.
Edinilen bilgilere göre olay, Uşak Dikilitaş Mahallesi Birinci Bayar Sokak üzerinde bulunan tek katlı müstakil bir evde meydana geldi
Uşak’ta Ticaret İl Müdürlüğü ekiplerince kent merkezi ve ilçelerde toplamda bin 208 adet iş yeri denetlendi. Detaylar haberimizde..
Uşak Valisi Naci Aktaş, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayram'larını kutladı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)