Uşak

Uşak’ta Muhtarlar Gününe özel çeşitli etkinlikler

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, muhtarlar günü nedeniyle mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Uşak’ta Muhtarlar Gününe özel çeşitli etkinlikler

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, muhtarlar günü nedeniyle mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, muhtarlar günü nedeniyle mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek program düzenlendi. Programa Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ertan Keleş, protokol üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Konuşmasına Filistin’e yapılan katliamı kınayarak başlayan Vali Ergün, “Gazze’de bir devlet kimliğine bürünmüş ama devlet olamamış bir cani örgütün Filistin halkına uyguladığı, insanlıkla uyuşmayan katliamı şiddeti nefretle kınıyorum. Demokrasi denince akla ilk yereldeki demokrasidir. Ulusa doğru demokrasiler, yerelde kazanılan demokratik aktivitelerin ve kazanılan sonucunda varılmış adlardır. Ülkemizde de ilk temel taşları yerel seçimlerde oluşmuştur. Bundan dolaysıda muhtarlarımız olmuştur. Bugün binlerce köy ve mahalle muhtarlarımızdan bu önümüzdeki yerel demokrasinin en güçlü temsilcileri olarak sizlerle vatandaşlarımıza ulaşıyoruz ve vatandaşlarımızın en ince ayrıntısına kadar sorunlarına ulaşma imkanı elde ediyoruz. Bu açıdan biz muhtarlarımızı bizden ayrı ve farklı sadece talep eden makam insanlar olarak değerlendirmiyoruz. Muhtarlar bizim en yakın çalışma arkadaşlarımız, sizler köyünüze, mahallenize yapılacak olan yol, içme suyu bunun gibi alt yapı hizmetleri değil eğitim, tarım ve güvenlik hizmetleri başta olmak üzere bu alanlardaki sizlerle başarımız sizlerle kuracağımız güzel koordinasyon, diyalog ve iş birliğine bağlıdır. Bu dönemin bilincinde olarak sizlerden de beklentimiz bir devlet memuru olarak adaletle, eşitlikle köy ve mahalle halkına yaklaşmak ve köylünün ve mahallede olan vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek ilgili koordinasyon kurarak devletin kaynaklarını da en iyi şekilde kullanmak biçimiyle bu hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmaktır.” dedi.

Vali Ergün’ün konuşmasının ardından konuşma yapan Başkan Çakın ise “Türkiye olarak Dünya’daki tüm mazlumlara sahip çıkan bu politikamızın devam edebilmesi için bizlere düşen ilimizde düzenli çalışmak ve işimizi en iyi şekilde yapmak. Kaynaklarımızı memleketimiz için insanlarımız için kullanarak güçlü bir Türkiye Yüzyılı’nda güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti’ni sağlayabildiğimiz takdirde Cumhuriyet’imizin ikinci yüzyılında çok daha güçlü bir Türkiye ekonomisi oluşturabildiğimiz zaman bu gibi insanlıktan nasibini almamış devletlerin bu gibi zulümlerine engel olmak ancak o zaman mümkün oluyor. Bizde işimizi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz.” dedi.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Aydıner'den muhtarlara ziyaret
Etkinlik

Başkan Aydıner'den muhtarlara ziyaret

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçedeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Aydıner, “İlçemizin 11 mahallesine 11 mahalle muhtarımızla beraber canla başla hizmet ediyoruz. Birlikte çalışıyor, birlikte başarıyoruz” dedi.

Salihli’de muhtarlar günü yemekle kutlandı
Bölgesel

Salihli’de muhtarlar günü yemekle kutlandı

Manisa’nın Salihli ilçesinde görev yapan muhtarlar, Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinde düzenlenen yemekli programda ağırlandı.

Başkan Özlü'nün vaatleri devam ediyor
Yaşam

Başkan Özlü'nün vaatleri devam ediyor

Muhtarlar ile bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, "Başiskeleli hemşehrilerimize daha yaşanabilir bir kent oluşturmak için hep birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Oktay muhtarlarla birlikteydi
Bölgesel

Başkan Oktay muhtarlarla birlikteydi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Marmaris’te görev yapan muhtarı ağırladı. Başkan Mehmet Oktay muhtarlara seslenerek, “Zor günleri birbirimize destek olarak ve güvenerek atlattık" dedi.

Yalova'da muhtarlara yemek verildi
Yaşam

Yalova'da muhtarlara yemek verildi

Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İlçesindeki mahalle ve köy muhtarları ve aileleriyle yemekte buluştu.

Vali Çelik muhtarları unutmadı
Etkinlik

Vali Çelik muhtarları unutmadı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle muhtarlarla bir araya geldi.