Tekirdağ'da av sezonunun sona yaklaşmasıyla birlikte balık fiyatları da yükselmeye başladı. Uskumrunun kilosu 150 liraya, istavritin kilosu ise 70 liraya kadar çıktı.
Hamsinin Bolu’daki balık tezgahlarında bulunmaması, diğer deniz ürünlerinin fiyatlarını etkiledi. İstavritin fiyatı yükselirken, vatandaşlar çareyi mezgit ve kefalde arıyor.
Kırklareli Vize ilçesi Kıyıköy beldesinden Karadeniz’e açılan balıkçılar istavrit bolluğu yaşandı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş; "Ülkemizde cami sayımız 90 bini aştı. Nüfusumuza göre cami sayısı en fazla olan İslam ülkelerinden birisiyiz. Detaylar haberimizde..
Tekirdağ’da 11 ilçenin şoförler odası başkanları ve minibüsçü esnafı, belediye önünde kontak kapatarak UKOME kararlarına tepki gösterdi.
Tekirdağ'da 1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü iş birliğinde etkinlik düzenlendi. Detaylar haberimizde..
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde belediye otobüsünün çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
Yorumlar (0)