Samsun'da uyuşturucu ticaretinden hakkında 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs yine uyuşturucuyla yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi’nde elde edilen istihbari bilgiler neticesinde M.B.'nin saklandığı adrese operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda; 1,68 gram metamfetamin ve 5 adet sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan M.B.'nin "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve hükümlü ve tutuklunun kaçması" suçlarından toplam 10 yıl 4 ay hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı. Polisteki işlemleri tamamlanan M.B., Samsun Kapalı Cezaevine teslim edildi.
Burdur'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.
Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda değişik tür ve miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
Antalya'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 210 şüpheli yakalandı, 36 kişi tutuklandı
Ordu’da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 4 şahsa adli işlem uygulandı. Detaylar haberimizde..
Isparta’da düzenlenen operasyonda, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine Gönen ilçesinde M.Ö. isimli şüpheli yakalandı.
Antalya Manavgat'ta uyuşturucu etkisi altında direksiyon başına geçen avukat, zincirleme kaza yaparak bir evin mutfağına daldı. O anlar İHA kameralarına yansıdı! Detaylar için tıkla..
Yorumlar (0)