Vali Tülay Baydar Bilgihan, okul ziyaretleri kapsamında, Turuncu Eğitim Kurumları ve Ar-Fen Kolejini ziyaret etti. Eğitim alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen, öğretmenler ve okul yöneticileriyle bir araya gelen Vali Baydar Bilgihan, kurumların genel durumu, akademik başarıları ve öğrencilere sunulan imkanlar hakkında bilgi aldı.
Öğrencilerle ayrı ayrı sohbet eden Vali Baydar Bilgihan, öğrencilerin eğitim süreçleriyle ilgili düşüncelerini dinledi ve başarı dileklerinde bulundu. Eğitimin, bireylerin geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biri olduğunu vurgulayan Vali Baydar Bilgihan, eğitime yapılan yatırımların, ülkenin geleceği için büyük bir değer taşıdığını belirterek emeği geçen tüm eğitimcileri tebrik etti.
Okul ziyaretlerine İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci eşlik etti.
Sudan'da 2023 yılından beri süren şiddetli çatışmalar ve toplumsal kriz nedeniyle Türkiye'ye gelen 18 akademisyen ve öğrenci, eğitimlerini ve bilimsel araştırma faaliyetlerini Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nde sürdürüyor. Detaylar haberimizde..
Amasya'da motosiklet kazalarının önlenmesi ve motosiklet sürücülerinde güvenli motosiklet kullanımıyla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla jandarma tarafından 155 kişiye eğitim verildi. Detaylar haberimizde..
Millî Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Öğretmen Akademileri kapsamında, Kütahya Biyografi Akademisi'nde önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde..
Aydın’ın 6 ilçesinde jandarma ekipleri tarafından vatandaşlara trafik eğitimi verildi.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı, 17-21 Şubat tarihlerinde 271 öğrenciye trafik güvenliği eğitimi verdi. Detaylar için tıklayın!
Düzce İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan UMKE personellerine, Kimyasal Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) eğitimi verildi.
Yorumlar (0)