Karabük Valisi Mustafa Yavuz, trafik denetimlerine katılarak sürücülere uyarılarda bulunup çocuklara kırmızı düdük dağıttı.
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Cumapazarı mevkiinde İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından yapılan uygulamaya katıldı.
Sürücülere trafik kurallarına uymaları ve trafikte dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıda bulunan Vali Yavuz, son zamanlarda yaşanan trafik kazalarına dikkat çekerek, hız kurallarının önemi, seyir halinde cep telefonu kullanımının sakıncaları, kırmızı ışık ihlali, emniyet kemeri kullanımı ve hatalı sollama yapılmaması hususları başta olmak üzere birçok konuda vatandaşları uyardı.
Yavuz, araçlarda bulunan çocuklara da trafik kurallarına uymayan ebeveynlerini uyarmaları için kırmızı düdük dağıttı. İHA
Antalya'da yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu caddede bir iş yerinin bacasında çıkan yangında dumanları fark eden kadın trafik polisi, Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, itfaiye ekiplerinin gelmesini hızlandırabilmek için var gücüyle çaba sarf etti.
Zonguldak’ta ticari taksi, dolmuş ve motosiklet sürücülerine yönelik uygulama yapıldı.
Düzce’de güvenlik güçleri tarafından yapılan denetimlerde 38 bin 335 şahıs sorgulandı. Yapılan sorgularda araması bulunan 42 şahıs gözaltına alınırken, 10’u tutuklandı.
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, nisan ayında yapılan trafik denetimlerinde araçlara toplamda 6 milyon 306 bin 404 lira idari para cezası kesildiğini belirtti.
Antalya'nın Alanya ilçesinde trafik polisinin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü ile trafik polisi arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kocaeli Valiliği, Ramazan Bayramı süresince uyulması gereken tedbirleri ve alınan önlemleri duyurdu.
Yorumlar (0)