Tekirdağ

Vatandaş araçlara Protesto yaptı

Tekirdağ 'da Park halindeki araçlara sinirlenen vatandaştan yol ortasında protesto Haber Detayı..

Vatandaş  araçlara Protesto yaptı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde daha önce ikişer gidiş gelişli duble yolun, belediye tarafından yapılan çalışmayla iki şeritli tek yöne dönüştürülmesi caddede trafik sıkışıklığına sebep oluyor. Trafik sıkışıklığına sinirlenen bir sürücü yol ortasında protesto yaptı.
Edinilen bilgilere göre, Çerkezköy Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Öztrak Caddesi’nde yol kenarına park yapan araçların trafiği sıkıştırması ve trafik akışını engellemesinden rahatsız olan sürücü, cadde üzerinde durarak otomobilinden inip durumu protesto etti.
Yaşanan trafik sorununa, “Ben de aracımı buraya çekerim diyerek” sitem eden vatandaş, Öztrak Caddesi üzerinde yoğun trafik kuyruğu oluşmasına neden oldu. Trafiğin yeniden hareketlenmesi için aracından inen sürücüler ve çevre halkı protesto eden vatandaşı sakinleştirmek için büyük çaba gösterdi.
Yapılan tüm ikna çalışmalarına rağmen aracına binmeyen vatandaş, yol kenarında park halinde bulunan ticari aracın bulunduğu yerden kaldırılmasının ardından otomobiline binerek bölgeden uzaklaştı.( İHA)

Vatandaş  araçlara Protesto yaptı Vatandaş  araçlara Protesto yaptı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Yunanistan'da tren kazasının yıl dönümü protestolarında çatışma
Dünya

Yunanistan'da tren kazasının yıl dönümü protestolarında çatışma

Yunanistan'da 57 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasının 2. yıl dönümü nedeniyle sokaklara dökülen göstericiler ve polis arasında çatışma çıktı.

Minibüsleri 8+1 taksiye çevrilen esnaftan, İmamoğlu'na tepki
Bölgesel

Minibüsleri 8+1 taksiye çevrilen esnaftan, İmamoğlu'na tepki

Fatih Saraçhane'de bulunan İBB binası önünde toplanan 8+1 taksi sahipleri, mağdur olduklarını belirterek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu protesto etti.

İETT  Özel halk otobüsü esnafından İstanbul  Saraçhane’de İBB’ye protesto

İETT Özel halk otobüsü esnafından İstanbul Saraçhane’de İBB’ye protesto

İETT Genel Müdürlüğüne bağlı çalışan özel halk otobüsü sahipleri, İBB’den yeterli ücret alamadıkları gerekçesiyle Saraçhane’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binası önünde protesto düzenledi.

Belediyeye kızan vatandaş çöp konteynırını belediyenin önüne döktü
Yaşam

Belediyeye kızan vatandaş çöp konteynırını belediyenin önüne döktü

Afyonkarahisar'da oturduğu mahallede çöplerin yaklaşık bir haftadır toplanmamasına kızan vatandaş, çöp konteynırını kendisine ait çekiciye yükleyip belediyenin önüne götürerek boşalttı. Detaylar haberimizde..

Chicago'da Demokrat Parti Ulusal Kongresi Filistin destekçileri tarafından protesto edildi
Dünya

Chicago'da Demokrat Parti Ulusal Kongresi Filistin destekçileri tarafından protesto edildi

Chicago'da devam eden Demokrat Parti Ulusal Kongresi binlerce Filistin destekçisi gruplar tarafından protesto edildi.

Aydın'da vatandaş İsrail'i pankartla protesto etti
Bölgesel

Aydın'da vatandaş İsrail'i pankartla protesto etti

İsrail'in 319 gündür yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi'nde yaşanan katliama dikkat çekmek ve İsrail mallarının boykot edilmesi için Aydın’da bir grup tarafından cadde ve bulvarlara pankart asıldı.