AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yeniden açılan Yusufça Beldesine Damperli Kamyon verildiğini açıkladılar.
Yeniden Belde olan Yusufça Beldesinde Belediye çalışmalarında aksaklıklar olmaması için çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ 2018 yılında yeniden Belde olan Yusufça Beldemizde, Belediye hizmetlerinin yeniden aksamadan ilerlemesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye Belediyeler Birliğimizle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 490.000 TL bedelle 12 Metreküp Kapasiteli Ford Kargo 2533 6×2 Köşeli Tip damperli kamyon Yusufça Belediyemize kazandırdık. Damperli Kamyonun teslimi 06.02.2018 Çarşamba günü gerçekleşecektir. Yusufça Beldemize hayırlı olsun. 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında AK Belediyecilik anlayışıyla Başkan Adayımız Bayram Gülmez ile Yusufçalı hemşerilerimize hizmet etmek istiyoruz. Yusufça Belediyemizin personel, araç ve ekipman eksiklikleri ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundu.
AK Parti Burdur İl Kadın Kolları Başkanı Cennet Özalp Tanrıöver, AK Parti Burdur Kadın Kolları 7. dönem yürütme kurulunu açıkladı. İşte Yeni yürütme kurulu listesi...
AK Parti Burdur Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi'nde, Cennet Özalp Tanrıöver yeniden başkan seçildi. Cennet Özalp Tanrıöver kimdir? Detaylar haberimizde!
AK Parti Burdur İl Yürütme Kurulu açıklandı! Başkan Mustafa Özboyacı liderliğinde güçlü isimler görev aldı. İşte yeni dönemin kadrosu
Burdur İl Özel İdaresi’nin 2024 yılında gerçekleştirdiği yatırımlar ve destek projeleri, Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz tarafından kamuoyuna duyuruldu.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği Yaşam Standartlarının Geliştirilmesi projesi ile ilgili açıklama yaptı.
AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yeni yönetim kadrosunu tanıttı. AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve detaylar için hemen okuyun!
Yorumlar (0)