İstanbul

Vodafone Voleybol Milletler Ligi'nde Hediyeler Dağıtıyor!

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımlar ana sponsoru ve Sultanlar Ligi isim sponsoru Vodafone, 2024 Voleybol Milletler Ligi süresince müşterilerine çeşitli hediyeler vereceğini duyurdu.

Vodafone Voleybol Milletler Ligi'nde Hediyeler Dağıtıyor!

İSTANBUL (İHA) - Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımlar ana sponsoru ve Sultanlar Ligi isim sponsoru Vodafone, 2024 Voleybol Milletler Ligi süresince müşterilerine çeşitli hediyeler vereceğini duyurdu.
Vodafone, Antalya’da düzenlenecek 2024 Voleybol Milletler Ligi süresince dijital kanalları ve mağazaları üzerinden müşterilerine imzalı formadan milli maç biletine kadar çeşitli hediyeler kazanma şansı sağladığını duyurdu.
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi: “Ülke olarak, voleybolda, özellikle kadın voleybolunda son derece başarılıyız; uluslararası düzeyde başarılarımız var. Bu başarılarımızı daha geniş kitlelere duyurmamız ve bunu sürdürülebilir bir anlayışla yapmamız gerekiyor. Biz bu bakış açısıyla Türk kadın voleybolunun ve bize büyük gurur yaşatan kadın sporcularımızın yanında duruyoruz. Voleybol dünyasının önemli turnuvalarından Voleybol Milletler Ligi’nde de logomuzu ve ismimizi vermekten gurur duyduğumuz A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yanındayız. Turnuva süresince düzenleyeceğimiz kampanyalarla müşterilerimize ve bayilerimize çeşitli hediyeler kazanma şansı sağlayacağız. Hedefimiz, voleybol coşkumuza herkesi ortak etmek. Vodafone olarak, Türk kadın voleybolunun dünyada ve Türkiye’de bilinirliğinin artmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya’da YKS’de başarı yakalayan öğrenciler ödüllendirildi
Yerel Yönetim

Antalya’da YKS’de başarı yakalayan öğrenciler ödüllendirildi

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi’nde (MURGEM) üniversiteye hazırlanan ve başarılı olan öğrencilere eğitim desteği sağladı. Detaylar haberimizde...

Okul alışverişi sizden, hediye çeki Akın Kırtasiyeden!
Tanıtım

Okul alışverişi sizden, hediye çeki Akın Kırtasiyeden!

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Akın Kırtasiye, 26 Ağustos-30 Eylül arası, 2500 TL alışverişe 400 TL hediye çeki fırsatı sunuyor. Büyük indirim fırsatlarını kaçırmayın!

Erdemli'de   cami imamı Kur'an kurslarına gelen çocukları ödüllendirdi
Bölgesel

Erdemli'de cami imamı Kur'an kurslarına gelen çocukları ödüllendirdi

Mersin Erdemli'de bir cami imamı, 24 yıldır hayırseverlerinde desteğiyle yaz Kur'an kurslarına gelen çocukları bisikletten, altına kadar çeşitli hediyelerle ödüllendirerek örnek oluyor.

Şehitkamil Belediye Başkanından öğrencilere kamp hediyesi
Bölgesel

Şehitkamil Belediye Başkanından öğrencilere kamp hediyesi

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ilçede öğrenim gören 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerini, karne hediyesi olarak Günübirlik Deniz Kampı projesiyle ödüllendiriyor.

Vanlı Amcan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden özel hediye
Bölgesel

Vanlı Amcan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden özel hediye

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan ve belden aşağı felç olan Fatih, Eşref ve Macit Çelik isimli üç kardeş akülü sandalyelerine kavuştu.

Bünyan Belediye Başkanına Şehit Kızından Özel Hediye
Yaşam

Bünyan Belediye Başkanına Şehit Kızından Özel Hediye

Bünyanlı Şehit Muzaffer Can Ersoy'un kızı Zeynep Ersoy, Belediye Başkanı Selahattin Metin'e kalem hediye ettik.