Denizli

Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Şampiyonası Çameli’nde coşkuyla devam ediyor

Denizli’de Çameli Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Şampiyonası büyük bir çekişmeye sahne oluyor. Detaylar haberimizde..

Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Şampiyonası Çameli’nde coşkuyla  devam ediyor

Denizli’de Çameli Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Şampiyonası büyük bir çekişmeye sahne oluyor.

Paragliding World Cup Çameli 2024 Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Şampiyonasında heyecan devam ediyor. Cumartesi günü Çameli’nin Yaylacık Dağında gerçekleştirilen törenin ardından start verilen Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Şampiyonası, birbirinden renkli anlara şahit oluyor.

7 gün boyunca gökyüzünün rengarenk olacağı Yamaç Paraşütü 2024 Dünya Kupası Şampiyonasına 30 ülkeden 115 sporcu katılıyor. Doğası, coğrafi konumu ve uluslararası standartlarda ki uçuş pisti ile yamaç paraşütünün merkezi olan Çameli, bir kez daha görsel bir şölene ev sahipliği yapıyor.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da eski eşini benzin döküp yakmıştı Duruşma öncesi hayatını kaybetti
3. Sayfa

Antalya'da eski eşini benzin döküp yakmıştı Duruşma öncesi hayatını kaybetti

Antalya’da üzerine benzin dökerek yaktığı eski eşi Pınar Zorlu’nun ölümüne neden olan ve tutuklu yargılanın sanık Gürhan Üzer, 21 Nisan’daki ikinci duruşma öncesi pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.

Temsili Yörük Göçü’yle Burdur'da kültür yolculuğu
Bölgesel

Temsili Yörük Göçü’yle Burdur'da kültür yolculuğu

Burdur Valiliği tarafından Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen "Temsili Yörük Göçü", vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

MAKÜFEST 2025 spor şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor
Bölgesel

MAKÜFEST 2025 spor şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) tarafından 7 Nisan – 16 Mayıs 2025 tarihleri arasında düzenlenen MAKÜFEST 2025 Spor Şenlikleri, heyecan dolu müsabakalarla devam ediyor.

Azerbaycan Dışişleri Bakanı'ndan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
Bölgesel

Azerbaycan Dışişleri Bakanı'ndan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, dün toprağa verilen Mevlüt Çavuşoğlu’nun babası için taziye ziyaretinde bulundu.

Kemer’de yabancı uyruklu kadınlardan temizlik faaliyeti
Bölgesel

Kemer’de yabancı uyruklu kadınlardan temizlik faaliyeti

Kemer’de yaşayan yabancı uyruklu kadınlar, Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri ile Çalış Tepesi ile Ayışığı Parkı arasında bulunan koy ve ormanlık alanda temizlik yaptı.

Alkollü sürücü kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı: 2 yaralı
3. Sayfa

Alkollü sürücü kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı: 2 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hafif ticari aracın kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpmasıyla 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 araç hurdaya dönerken, 2 kişi yaralandı. 186 promil alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.