Kırşehir’in Boztepe ilçesinde buğday ekili tarlada çıkan yangını söndürmek isteyen vatandaş, sürdüğü traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak yaşamını yitirdi.
İlçede bulunan ekili bir tarlada henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın kısa süre içerisinde büyürken, vatandaşlar da yangına müdahale etti. Bu sırada traktörü ile yanan tarlaya gelen Mustafa Baran (55), kullandığı traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, talihsiz adamın yaşamını yitirdiğini belirledi. Baran’ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 2 katlı evin bacasında çıkan yangın korkuttu.
Bolu’da 2 katlı evin bitişiğindeki odunluk alev alev yandı. Yangın sebebiyle betonarme evde de hasar oluştu.
Antalya'nın Serik ilçesinde bir evin deposunda çıkan yangında zihinsel engelli genç dumandan etkilenerek hayatını kaybetti.
Artvin'in Şavşat ilçesinde seyir halindeki bir kamyon, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Yangına, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucu kısa sürede söndürüldü.
Burdur’un Gölhisar ilçesindeki Yamadı Gölü'nde son 10 gün içinde üçüncü yangın çıktı! Ekipler yangını kontrol altına alırken, 1 şüpheli gözaltına alındı. Detaylar için tıklayın!
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde müstakil evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)