Üst üste 2 büyük deprem yaşanmasının ardından Tüm Türkiye birlik oldu ve felaketten etkilenen illere destek oluyor.
Bu kapsamda depremde evleri zarar gören vatandaşlar için ihtiyaç olan yaşam konteynerleri de Antalya İş İnsanları Derneği tarafından toplanarak AFAD ve Antalya Valiliği üzerinden bölgeye ulaştırılıyor.
Antalya İş İnsanları Derneği tarafından yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanan büyük depremde yaraları hafifletmek adına barınma ihtiyacını karşılamak üzere yaşam konteyneri bağışlıyoruz. Bu yardım kampanyası AFAD ve Antalya valiliği üzerinden afet bölgesine ulaştırılacaktır." denildi.
İş adamlarından destek beklendiğini söyleyen Antalya İş İnsanları Derneği'ne ulaşmak isteyenler 0533 731 95 09 numarası üzerinden iletişim sağlayabilirler.
Bilal Köleoğlu ve Yönetim Ekibi Görevi Devraldı 7 Ocak günü Hotel Su’da gerçekleştirilen seçimde Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) Başkanlığı’na seçilen Bilal Köleoğlu ve yönetim Kurulu ekibi, dernek ofisinde görevi devraldı.
Tüm yurdu derin üzüntüye boğan 6 Şubat depremleri sonrasında Türk Hemşireler Derneği meslektaşlarımız ve halkımız için elinden gelen desteği vermeye devam etmektedir.
Kahramanmaraş'taki Azerbaycan caddesinin yeniden inşası için Azerbaycan'dan 100 milyon dolar destek geliyor.
Burdur Bucak Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından bölgeye iş makinelerini ve araçlarını göndermişti.
Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde deprem bölgesine başlatılan yardım kampanyası devam ederken, kampanya çerçevesinde bağış yapılan hayvanlar kesilerek afet bölgesine gönderildi.
Depremden en fazla etkilenen illerde psikososyal ekipleriyle çalışmalar yürüten Kızılay, yaklaşık 70 bin kişiye psikolojik destek verdi.
Yorumlar (0)