İstanbul

Yaz atölyeleri başladı

Yedikule ve Ayvansaray bahçelerinde yaz atölyeleri başladı Haber Detayı..

 Yaz atölyeleri başladı

Fatih Belediyesi, çocukların ve ailelerin yaz mevsimini verimli ve sağlıklı biçimde geçirmesi için ‘Yedikule ve Ayvansaray Bahçe Yaz Atölyesi’ düzenliyor. Uzman eğitmenler tarafından çeşitli eğitimlerin verileceği yaz atölyelerinde çocuklar bahçe ve tarımın inceliklerini öğrenme imkanı bulacak.


Çocukların, ebeveynlerin ve gençlerin gelişimine büyük katkı sağlayacak olan Fatih Belediyesi Yaz Atölyeleri başladı. Yedikule ve Ayvansaray bahçelerinde gerçekleşecek olan eğitimler, 7 Temmuz itibarıyla bahçıvanlık atölyesiyle kapılarını açtı. Uzman eğitmenler tarafından derslerin verileceği yaz atölyelerinde, anne ve çocuk salata atölyesi, bitki bakım atölyesi, kompost atölyesi, sebze toplama ve paketleme atölyesi, turşu atölyesi, mantar yetiştiriciliği atölyesi, çocuklara özel arıcılık atölyesiyle olmak üzere katılımcılar kendilerini geliştirme imkanı bulurken çocuklar da kaliteli vakit geçirerek yaz tatilinin keyfini doyasıya yaşayacak. Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, “ Çocuklarımız çok sevdikleri Yedikule ve Ayvansaray bahçelerinde tohum ekip, çapa yapıp, doğayla iç içe arkadaşlarıyla da eğlenirken, aileler de semaverde çay ikramımızla gönül rahatlığıyla piknik yapabilecek ve dinlenebilecekler” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

"Bizim öncelikli gündemimiz vatandaşlarımızı kültür, sanat ve sporla buluşturmak"
Yerel Yönetim

"Bizim öncelikli gündemimiz vatandaşlarımızı kültür, sanat ve sporla buluşturmak"

Kültür ve sanat etkinliklerini vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Sincan Belediyesi, izleyenler tarafından çok sevilen "Deliler Koğuşu" oyununu bir kez daha seyircilerle buluşturdu. Detaylar haberimizde..

Şehit Hava Pilot Teğmen Ayfer Gök, şehadetinin 24. yılında anıldı
Bölgesel

Şehit Hava Pilot Teğmen Ayfer Gök, şehadetinin 24. yılında anıldı

Türkiye'nin ilk şehit kadın pilotu Gök, memleketi Burdur'un Bucak ilçesindeki mezarı başında anıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği “Ara Tatil Atölyeleri” sona erdi
Yerel Yönetim

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği “Ara Tatil Atölyeleri” sona erdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde “Ara Tatil Atölyeleri” çerçevesinde yapılan workshoplarda renkli görüntüler ortaya çıktı. Detaylar haberimizde..

Başkan Delen 'den öğrencilere anlamlı karne hediyesi
Bölgesel

Başkan Delen 'den öğrencilere anlamlı karne hediyesi

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, öğrencilere karne hediyesi olarak düzenlediği gezide Burdur’u keşfetmelerini sağladı. Eğlenceli ve öğretici bir gün geçiren öğrenciler, unutulmaz anılar biriktirerek keyifli bir etkinlik deneyimi yaşadı.

Ankara'da okulda 10 Kasım törenine katılmayan öğrencilerin velilerine tebligat gönderildi
Bölgesel

Ankara'da okulda 10 Kasım törenine katılmayan öğrencilerin velilerine tebligat gönderildi

Ankara'da bir okulda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla düzenlenen törene katılamayan 60 öğrencinin velilerine mazeret bildirmeleri için tebligat gönderildi. Detaylar haberimizde..

 Finike Belediyesi’nden çocuklara eğlenceli ve eğitici etkinlik "Kavanozunu kap gel"
Bölgesel

Finike Belediyesi’nden çocuklara eğlenceli ve eğitici etkinlik "Kavanozunu kap gel"

Finike Belediyesi, ara tatil sürecinde çocukları eğlendirirken eğitmek için bünyesinde bulunan Umut Atölye’de "Kavanozunu Kap Gel" etkinliği düzenledi.