Burdur / Yeşilova

Yeşilova'da akaryakıt indirimi! Vatandaşlardan yoğun ilgi

Yeşilova Belediyesi'nin Halk Günleri kapsamında uyguladığı akaryakıt indirimi, büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Okan Kurd, vatandaşların yoğun ilgisi için teşekkür etti.

Yeşilova'da akaryakıt indirimi! Vatandaşlardan yoğun ilgi

Yeşilova Belediyesi tarafından Halk Günleri kapsamında uygulanan akaryakıt indirimi, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Yeşilova Belediyesi'nin akaryakıt istasyonunda yapılan indirimler, gece yarısında bile yoğun bir katılımla karşılandı.

BÜYÜK KATILIM

Burdur Haber - Mazotun 44,99 lira, benzinin 45,99 lira ve LPG'nin 20,99 lira gibi cazip fiyatlarla sunulduğu indirim gününde, Yeşilova halkı akaryakıt istasyonuna akın etti. İndirimi duyan vatandaşlar, araçlarının depolarını doldurmak için gece yarısından itibaren istasyonlara gelmeye başladı.

BAŞKAN KURD'DAN TEŞEKKÜR

Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd da akaryakıt istasyonunu ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Kurd, halkın gösterdiği yoğun ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Halk Günleri kapsamında bu tür uygulamalara devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı. Başkan Kurd, vatandaşlarla sohbet ederek onların memnuniyetini dinledi ve ihtiyaçlarına yönelik olarak belediye çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

 

Yeşilova'da akaryakıt indirimi! Vatandaşlardan yoğun ilgiYeşilova'da akaryakıt indirimi! Vatandaşlardan yoğun ilgiYeşilova'da akaryakıt indirimi! Vatandaşlardan yoğun ilgiYeşilova'da akaryakıt indirimi! Vatandaşlardan yoğun ilgiYeşilova'da akaryakıt indirimi! Vatandaşlardan yoğun ilgi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Araç sürücülerine bir oh çektirecek! Akaryakıta bu kez indirim gözüktü
İş Dünyası

Araç sürücülerine bir oh çektirecek! Akaryakıta bu kez indirim gözüktü

Benzin fiyatlarında bu gece yarısından itibaren 1,83 TL indirim uygulanacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'deki yeni benzin fiyatlarını ve motorin fiyatlarındaki durumu öğrenin.

Araç sahipleri buna kızacak! Zam geliyor
İş Dünyası

Araç sahipleri buna kızacak! Zam geliyor

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar nedeniyle LPG'ye 1,30 TL zam bekleniyor. 3 Eylül 2024 itibarıyla benzin ve motorin fiyatları ne kadar? Güncel akaryakıt fiyatlarına dair tüm detaylar burada.

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirim ve zammın ardından güncel 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü   fiyatları ne kadarMotorin
Yaşam

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirim ve zammın ardından güncel 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü fiyatları ne kadarMotorin

Benzin fiyatına gelen 1 lira 46 kuruşluk indiriminden sonra, motorine 0,78 kuruşluk indirim, LPG fiyatlarına ise 0,5 kuruşluk zam pompalara yansıdı. ”Peki Benzin, Motorin ve LPG’nin güncel rakamları ne kadar oldu? 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü akaryakıt fiyatları ne kadar?” gibi sorularınızın yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz...

Akaryakıta indirim geliyor! Akaryakıt indirimi cüzdanınızı ferahlatacak
Yaşam

Akaryakıta indirim geliyor! Akaryakıt indirimi cüzdanınızı ferahlatacak

Akaryakıt fiyatları ÖTV zammı ile birlikte otomobil sahiplerini zorluyordu. Brent petrol ve dolar kurundaki düşüşün ardından benzine gece yarısından itibaren indirim geliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'deki güncel akaryakıt fiyatları için tıklayın.

Kayseri’de  bin 738 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
3. Sayfa

Kayseri’de bin 738 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Kayseri’de polis ekipleri tarafından 1 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; 2 bin 738 litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken, 29 aranan şahıs yakalandı.

Burdur’da belediyeden çiftçi ve taksicilere güzel haber!
Bölgesel

Burdur’da belediyeden çiftçi ve taksicilere güzel haber!

Burdur Belediyesi, çiftçi ve taksicilere yönelik önemli bir akaryakıt destek programı başlattı. Burdur Belediyesinin destek programı vatandaşların beğenisini topluyor.