Antalya / Konyaaltı

Yılbaşı çarşısı yoğun ilgi gördü

Antalya’nın Konyaaltı Belediyesi’nin her yıl farklı noktalarda kurduğu ve el emeği ürünlerin sergilendiği Yılbaşı Çarşısı, bu yıl HayatPark ve Kadın Emek Pazarı içerisinde kuruldu.

Yılbaşı çarşısı yoğun ilgi gördü

Antalya’nın Konyaaltı Belediyesi’nin her yıl farklı noktalarda kurduğu ve el emeği ürünlerin sergilendiği Yılbaşı Çarşısı, bu yıl HayatPark ve Kadın Emek Pazarı içerisinde kuruldu. Hem çocuk hem de yetişkinler için binlerce ürünün yer aldığı dükkanlar yoğun ilgi görüyor.
Konyaaltı Belediyesi, yeni yıla özel yılbaşı çarşısı kurdu. Geçtiğimiz yıl belediye hizmet binası önünde kurulan çarşı, bu yıl HayatPark’ta kuruldu. Çarşıda, hem çocuk hem de yetişkinler için birbirinden renkli binlerce el emeği ürün satışa sunuldu. Takı, seramik, tekstil, oyuncak ve yılbaşına özel çeşitli ürünlerin yer aldığı stantlar gün boyu vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. HayatPark’ta kurulan çarşının yanı sıra, Konyaaltı Belediyesi Kütüphanesi yanında yer alan Kadın Emek Pazarı içerisinde de emekçi kadınların yeni yıla özel hazırladığı ürünler beğeni topluyor.

7 Ocak’a kadar açık kalacak

Yılbaşı çarşısını ziyaret eden vatandaşlar ise birbirinden renkli el emeği ürünleri bir arada bulabildikleri için memnun kaldı. Konyaaltı Belediyesi’nin ücretsiz seramik kursunda öğrenci olduğunu aktaran Zeynep Ercan, ‘‘Standımdaki ürünleri bu eğitimlerde öğrendiklerimle ortaya çıkardım ve burada kazanca dönüştürüyorum. HayatPark içerisinde yer alan çarşı, 7 Ocak tarihine kadar açık kalacak.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur İl Jandarma’dan yılbaşı trafik denetimlerinde 175 araç ve sürücüye ceza
Bölgesel

Burdur İl Jandarma’dan yılbaşı trafik denetimlerinde 175 araç ve sürücüye ceza

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılbaşı öncesi ve sonrası trafik denetimlerinde kontrol edilen 3 bin 946 araçtan 175’ine ceza işlem uyguladı.

Deha yeni bölüm ne zaman? Yılbaşı haftasında Deha’dan beklenen açıklama!
Yaşam

Deha yeni bölüm ne zaman? Yılbaşı haftasında Deha’dan beklenen açıklama!

Deha yeni bölümü neden yayınlanmadı? Yılbaşı haftası program akışı Deha dizisini nasıl etkiledi? Deha neden yok, günü mü değişti? 2025 Deha bu hafta yok mu? Deha yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Deha'nın yeni bölüm tarihi ve diziye dair tüm detaylar.

Bucak'ta yılbaşı gecesi sıkı denetim Kurallara uymayanlar kaçamadı
Bölgesel

Bucak'ta yılbaşı gecesi sıkı denetim Kurallara uymayanlar kaçamadı

Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü yılbaşı öncesi kapsamlı bir trafik denetimi gerçekleştirdi. 122 araç kontrol edildi, kuralları ihlal edenlere toplamda 70.639 TL ceza kesildi. İşte detaylar...

Antalya’da huzur operasyonunda 101 gözaltı
Bölgesel

Antalya’da huzur operasyonunda 101 gözaltı

Antalya Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı öncesi huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla il genelinde "Huzur Türkiye Uygulaması" gerçekleştirdi.

Bucak'ta Yılbaşı Gecesi sıkı denetim Emniyet tek tek kontrol etti
Bölgesel

Bucak'ta Yılbaşı Gecesi sıkı denetim Emniyet tek tek kontrol etti

Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı tedbirleri kapsamında gerçekleştirdiği trafik denetimlerinde 122 aracı kontrol etti. Uygulamalar sonucunda 8 sürücüye ve 7 araç plakasına toplam 70.639,00 TL tutarında ceza kesildi

Afyonkarahisar'da yılbaşı denetimlerinde 3 bin 612 kişi sorgulandı, huzur sağlandı
Bölgesel

Afyonkarahisar'da yılbaşı denetimlerinde 3 bin 612 kişi sorgulandı, huzur sağlandı

Afyonkarahisar’da vatandaşların rahat ve huzurlu bir yılbaşı geçirmesi için 24 saat esasına göre görev yapan polis ekipleri 3 bin 612 kişinin kimlik sorgulamasını yaparken 900 aracı ise kontrol etti.