Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği ‘’Yıldırım’ın Gücü Kadınlarımız’’ programı pazar günü MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman , Sanayi ve Teknoloji önceki dönem Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhur İttifakı Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Yıldırımlı kadınların yoğun katılımıyla gerçekleşti.
"MHP’li kadınlar her zaman güçlü ve milletine bağlıdır" diyerek programda söz alan AK Parti Bursa Milletvekili Varank, "Milliyetçi Hareket Partisi tarih boyunca kadınlarının gücü ve milli değerlerine bağlılığı ile anılmıştır. Bu nedenle bugün burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Yıldırım’da Cumhur İttifakı zaferini kadınlarımız ile taçlandıracağımızdan şüphemiz kalmamıştır.’’ diyerek sözlerini tamamladı.
MHP Genel Sekreteri Büyükataman’ın 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili şunları söyledi, "Önümüzde hayati önem arz eden bir seçim ile karşı karşıyayız. Ülkemiz üzerinde kurmaya çalıştıkları hile ve oyunları kadınlarımız dün bertaraf edip, elinin tersi ile ittiyse bugün de yine aynı kararlılık ve sağduyusu ile üzerine düşeni yapacağından şüphemiz yoktur. 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde de ülkemizin yarınlarına, istikbal ve istiklaline sahip çıkacağına, aynı anlayış ve sorumluluk içerisinde hareket edeceğine yürekten inanıyorum.’’ ifadelerini kullandı.
Program Yıldırımlı kadınların yoğun katılım ve ilgisiyle gerçekleşirken, "Kadınlar güçlensin, Türkiye büyüsün" ifadeleri yinelendi.
MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, Bucak ilçesinde iş insanları ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Gün, bölgenin ekonomik gelişimi hakkında önemli görüşmeler gerçekleştirdi.
MHP Bucak İlçe Başkanlığı, Berat Kandili’nde lokma hayrı düzenledi. İl Başkanı Mustafa Gün ve teşkilat üyelerinin katıldığı etkinlikte birlik mesajları verildi.
MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Kahraman ve Kaçep Başkanı Havva Ergen Kurt tarafından düzenlenen Berat Kandili programına, çeşitli siyasi ve yerel isimler katıldı. Programa, MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün
Şırnak’ın Silopi ilçesine bağlı Görümlü Beldesi’nde, Belediye Başkanı Şükrü Bakış tarafından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin sağlığına kavuşması için adak kesildi.
MHP Burdur teşkilatı, Ankara’da düzenlenen eğitim programını tamamladı. İl Başkanı Mustafa Gün, eğitimlerin teşkilatın kurumsal yapısını güçlendirdiğini belirtti.
MHP Genel Merkezi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında bilgi paylaşımda bulundu
Yorumlar (0)