Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel seçildi.
Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği Genel Başkanlığı tarafından yapılan anket ve saha çalışmaları sonucu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘Yılın En başarılı Belediye Başkanı’ seçildi. Daha önce 2016 yılında da bu ödülü alan Başkan Yücel, yaptığı çalışmalar ve projeleri ile bir kez daha bu ödüle layık görüldü. Bu önemli ödülü bir kez daha kazanmanın gururunu yaşadığını belirten Başkan Yücel, “Bu ödül sadece benim değil, meclisimizin, çalışma arkadaşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi parti temsilcilerimizin yani hepimizin ödülü. Bizlere destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, aynı zaman da halkımıza da teşekkür ediyorum. Bu ikinci oldu kamu derneğinden aldığımız başarı ödülü. Uzaktan bakıldığı zaman pek çok şey söyleniyor, eleştirilere tenkitlere tabi ki açığız ama bugünün şartlarında en fazla üreten, çalışan belediyeyiz. Bu yüzden herkese sonsuz teşekkürlerimi borç biliyorum” dedi.
Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkanı Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in Büyük Yürüyüşü 20 binin üzerinde vatandaşın katılımı ile büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Cumhur İttifakı Antalya 5 ilçesinde MHP adayı desteklenecek. Bunlardan biri Alanya ilçesi oldu
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Uzunöz Mahalle Muhtarı Ziya Özdemir’in daveti ile mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Corendon Alanyasporlu futbolcular, bu sabah Alanya protokolü ve kulüp yöneticileriyle kahvaltıda bir araya geldi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından karşılanan Bakan İbrahim Yumaklı bölgeye giderek
Alanya Belediyesi'nin kültürel faaliyetleri artırmak adına başlattığı Yaz Konserleri başladı. Devamı haberimizde..
Yorumlar (0)