KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’da sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis, görüş mesafesini 50 metreye kadar düşürdü.
Kastamonu’da sabah saatlerinden itibaren yoğun sis etkili olmaya başladı. Yüksek kesimleri ve il merkezini etkisi altına alan yoğun sis sebebiyle yer yer görüşme mesafesi 50 metreye kadar düştü. Kastamonu-Ankara karayolu ve çevre yollarında da yoğun sis sebebiyle sürücüler hızlarını düşürerek ilerliyor.
Sisin yüksek kesimlerde gün boyunca etkili olması bekleniyor.
Bucak'ta Ramazan iftarı için en lezzetli adres! Çamlaraltı Dinlenme Tesisleri, 2025'e özel zengin menüsüyle sizleri bekliyor. Rezervasyon için hemen arayın!
Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, yaptığı paylaşımla coğrafi işaretli Ortaklar Çöp Şişi’ne dikkat çekti.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı dolayısıyla geldiği Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde Türkiye İşbirliği ve Kalkınma Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yenilenen Nur'ul Hamidiye Camii'ni ziyaret etti.
Burdur’un Bucak ilçesinde Ada Mimarlık tarafından Vitra ve Artema markalarının Seramik ,Armatür ve Duş Sistemleri satış noktası hizmete açıldı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile bir araya geldi.
Yorumlar (0)