Gaziosmanpaşa’da önceki gün meydana gelen olayda otomobil ve bisiklet sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması çıktı. Tarafların birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdığı o anlar araç kamerasına yansıdı.
Olay, önceki gün Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde otomobil sürücüsü ile bisikletiyle giden kişi arasında trafikte yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Taraflar bir süre gittikten sonra kırmızı ışıkta durdu. İkili arasında sözlü başlayan tartışma daha sonra tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşlar ve sürücülerin araya girdiği kavgada taraflar güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı.
Taraflar arasında yaşanan tekme ve yumruklu kavga anları ise bir araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde yol üzerinde giden taraflar kırmızı ışıkta durduktan sonra birbirlerine saldırdığı, daha sonra da vatandaşların araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştığı görülüyor.
İHA
İstanbul Küçükçekmece’de polisin dur ihtarına uymayan araç sürücüsü kovalamaca esnasında polis aracına çarptı.
Maltepe'de kırmızı ışıkta bekleyen bir sürücü, ışık ihlali yapan taksi ve hem ışık hem de ters yönde ilerleyen minibüs şoförünü kayda aldı.
İstanbul'da Belgrad Ormanı'nda kaybolduktan 4 gün sonra sağ olarak bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 36 yaşındaki peyzaj mimarı Ece Gürel, Güneşli Merkez Cami'de ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Küçükçekmece'de bir parkta Büyükşehir Belediyesi ekiplerince açılan çukura düşerek hayatını kaybeden 5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümüne ilişkin 10 sanığın ‘taksirle ölüme neden olma' suçundan 6 yıla kadar hapsi talep edilen davanın görülmesine devam edildi
Ataşehir'de iki katlı bir binaya kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı.
Arnavutköy’de hafriyat kamyonunun motor kısmında yangın çıktı.
Yorumlar (0)