AK Parti'nin Yozgat Belediye Başkan Adayı, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada Köse'nin Yozgat'ı temsil edeceği belirtildi.
Türkiye nefesini tuttu Ankara'ya kilitlendi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin 17'si büyükşehir, 48 ilin belediye başkan adayını ilan etti.
ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde yapılan aday tanıtım toplantısında önemli mesajlar veren Başkan Erdoğan, "Seçim sandıktan önce sahada kazanılır. Seçimi önce gönüllerde kazanmalıyız" dedi. Başkan Erdoğan, Yozgat Belediye Başkan Adayı olarak Celal Köseyi ilan etti.
AK Parti'nin Yozgat Belediye Başkan Adayı, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada Köse'nin Yozgat'ı temsil edeceği belirtildi.
AK Parti'nin Yozgat Belediye Başkan Adayı, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada Köse'nin Yozgat'ı temsil edeceği belirtildi.Yüksek Lisans eğitimimi Karadeniz Teknik Üniversitesi “Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı Kamu Yönetimi” bölümünden “Siyasi Partiler Kanununa Göre Seçme Seçilme Esasları, Parti İçi Demokrasi ve Liderler Sultası” başlıklı Yüksek Lisans tezini vererek mezun oldu.
İş hayatında akaryakıt, gıda ve madencilik gibi çeşitli alanlarda faaliyetleri bulunan Köse, 1984 yılından bu güne yapı hizmetleri işlerini yürütmektedir.
Siyasi hayatına ilk olarak Refah Partisi Gençlik Kollarında başlamıştır.
AK Parti’nin kuruluşunda Kurucu İl Başkan Yardımcısı olarak görev alan Köse, Şubat 2002 yılında Parti Genel Merkezi tarafından Yozgat Merkez İlçe Teşkilatını kurmak üzere Kurucu Merkez İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiştir.
2007 yılında kendi isteği ile görevden ayrılan Köse, 23 Ağustos 2017 tarihinde ise AK Parti Yozgat İl Başkanlığına atanmıştır.
31 Mart 2019 Yerel Yönetimler Seçimlerinde AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren Köse, halen bu görevi yürütmektedir.
Köse, evli ve iki çocuk babasıdır.
AK Parti Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal miting yaptığı sırada oluşan kalabalık ile gururlandı, Bucak halkına teşekkür etti.
CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, seçimden önceki son gün Köyceğizlilerle mitingde buluştu.
CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Bursa’da Kentsel dönüşüm yapılmadı. Kentsel dönüşüm diyenler bu sözcüğe hakaret ediyorlar” dedi.
Çankırı'da ilginç bir olay gerçekleşti. Demokrat Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Umut Özcan'ın nikah töreninde MHP Çankırı Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Esen, nikah şahidi oldu. Nikah töreninin ardından iki belediye başkan adayının sarılması ise davetlilerden alkış aldı.
AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı, Bucak merkez ve beldelerindeki belediye başkan adaylarını tanıttığı bir toplantı düzenledi. Toplantıda AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz da hazır bulundu.
AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Burdur merkezi, ilçeleri ve beldelerindeki belediye başkan adaylarını tanıttığı coşkulu bir tören düzenledi. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın da katıldı.
Yorumlar (0)