İstanbul

Yük kamyonu binaya çarptı

Beşiktaş'ta yük indirme sırasında freni boşalan kamyon binaya çarparak durabildi. Çarpma sırasında doğalgaz borusunun patlamasıyla çevredekiler korku dolu anlar yaşadılar.

Yük kamyonu binaya çarptı

Beşiktaş’ta yük indirme sırasında freni boşalan kamyon bir binaya çarparak durabildi. Binada mahsur kalan vatandaşlar itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu tahliye edildi.
Olay, 14:45 sıralarında Beşiktaş’ta bulunan Sarıbal Sokak’ta meydana geldi. Yük indirme çalışmaları sırasında 34 CYS 237 plakalı kamyonun freni boşaldı. Freni boşalan kamyon yokuş aşağı doğru hızla ilerledi. Bir süre sonra sokak üzerinde bulunan bir binaya çarparak durabildi. Kazanın ardından olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerinde çalışma başlatan itfaiye ekipleri, çarpma sonucu girişi kapanan binada mahsur kalan vatandaşları tahliye etti. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, binada yaşayan vatandaşlar çarpmanın şiddetiyle korku dolu anlar yaşadı. Kazanın ardından doğalgaz borusunun hasar görmesi sonucu etrafa doğalgaz kokusu yayıldı. Doğalgaz ekipleri hasar gören boruya müdahale edip gaz kaçağını kontrol altına aldı.

“En mutlu günüm, en kötü günüm oldu”
Yaşadığı korkuyu anlatan Baran Çınar Duman, “Biz kuzenimle birlikte oyun oynuyorduk. Ondan sonra bir anda ses geldi. Ev çöküyormuş gibi. Playstation’um da o sallantıyla yere düştü ve kırıldı. Konsollar falan kırıldı. Bende aldırış etmedim hemen çıktım evden. Gaz kaçağı falan vardı. Anneannem korkudan bayıldı. Çok fazla ses ve sarsıntı oldu. Bir anda bahçeye doğru gittik. Bahçeden tırmanarak buraya çıktık. Bugün bir de doğum günümdü. Evde hazırlıklar yapıyordum. Börekler yapıyorduk, pasta mı almıştım. Tam arkadaşlarım gelecekti. En mutlu günlerimden birisiydi. Ananem ambulansa falan gitti. En mutlu günüm, en kötü günüm oldu” ifadelerini kullandı.

“Doğalgaz borusunun patladığını görünce kendimizi sokağa attık”
Ayten Boz ise kazanın ardından “kamyon burada inşaat malzemesi indiriyordu. O sırada içerideydim, her halde kaydı. Sesiyle beraber balkona fırladık. Doğalgaz borusunun patladığını görünce kendimizi sokağa attık. Kokudan zaten orada oturmak mümkün değildi. Allahtan yangın çıkmadı. Doğalgaz kokusu baya hissediliyordu. Evlerin içi baya doğalgaz kokusu doldu. Yaralı yok her halde. Binaya girdi ama o kattakiler orada oturmuyor, yazlıktalar. Ama o binadakiler dışarı çıkamadı. Kamyon çıkış kapısına vurduğu için mahsur kaldılar. Daha sonra itfaiye çıkarttı” dedi.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Hakimiyetini kaybeden otomobil ,araçlara çarptı
Bölgesel

Hakimiyetini kaybeden otomobil ,araçlara çarptı

Beşiktaş'ta sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle park halindeki araçlara çarparak takla attı.

Beşiktaş Belediyesi’nde geleneksel aşure ikramı
Bölgesel

Beşiktaş Belediyesi’nde geleneksel aşure ikramı

Muharrem ayının gelmesiyle Beşiktaş Belediyesi aşure ikramlarına başladı.

Beşiktaş'ta  15 Temmuz köprüsü üstünde yolu kapatan sanığa tahliye kararı verildi
Bölgesel

Beşiktaş'ta 15 Temmuz köprüsü üstünde yolu kapatan sanığa tahliye kararı verildi

15 Temmuz köprüsü üstünde yolu kapatan sürücü hakim karşısına çıktı. Bomba süsü verilmiş düzenekle yolu kapatan şoför "çok pişmanım" dedi. Detaylar için tıklayın...

Beşiktaş'ta meydana gelen yangının duruşmasına başlandı
Bölgesel

Beşiktaş'ta meydana gelen yangının duruşmasına başlandı

Beşiktaş’ta tadilatta olan gece kulübünde meydana gelen 29 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan yangında 9 sanığın duruşmasına başlandı. İşte detaylar...

Bucak'ta trafik kazası! Arkadan çarptı, sürücü yaralandı
3. Sayfa

Bucak'ta trafik kazası! Arkadan çarptı, sürücü yaralandı

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Burdur Bucak trafik kazası detayları burada...

Burdur'da feci kaza! Ölü ve yaralı sayısı belli oldu
Bölgesel

Burdur'da feci kaza! Ölü ve yaralı sayısı belli oldu

Burdur-Fethiye karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazaya dair detaylar ve incelemeler haberde.