Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde günlerdir etkili olan yağmur sonrası ilçenin etrafını saran dağlar beyaza bürünürken, sıcak hava hissedilecek derece düştü.
Sonbaharın başlamasıyla Yüksekova ilçesinde de yağışlar ve kar yüzünü göstermeye başladı. Bir hafta boyunca ilçede yoğun yağışlar aralık sürmesiyle hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yağışlardan sonra ilçenin etrafını saran 4 bin 135 rakımlı Cilo-Uluduruk dağları yoğun yağışlardan sonra tamamen beyaza büründü. Şehrinin manzarasına renk kattığı gören vatandaşlar o anı cep telefonuyla çektiler. Öte yandan, soğuk hava ve kar yağışın başlamasıyla ekiplerde teyakkuzda bekliyor. İHA
Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde günlerdir devam eden yağışlar, yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı.
Burdur İl Genel Meclisi, Büğdüz - Aziziye grup yolu ve çevresinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ettiklerini duyurdu. İşte detaylar!
Karabük'te kar yağışı sonrası kapanan 179 köy yolunun 122'si yapılan çalışmalarla yeniden ulaşıma açıldı.
Bitlis’in Tatvan ilçesinde kar nedeniyle araçları yoldan çıkarak mahsur kalan vatandaşların imdadına Mehmetçik yetişti.
Kars'ta kar nedeniyle köyünde mahsur kalan hasta, Özel İdare ekiplerince yolun açılması ile hastaneye ulaştırıldı.
İstanbul Taksim Meydanı’nda gün boyu aralıklarla devam eden kar yağışı gece saatlerinde etkisini gösterdi. Kar yağışının bastırması ile yerli ve yabancı turistler karın keyfini çıkardı.
Yorumlar (0)