Yüreğir Belediyesi, Avrupa Birliği’ne Uyum, Gelişim, Kültür ve Çağdaş Yaşam Derneği işbirliği ile 120 gence ücretsiz drone pilotluğu eğitimi veriyor. 16-29 yaş arası gençler, eğitimin sonunda SHGM onaylı ehliyet ve sertifika sahibi olacak.
Bucak Belediyesi, Onaç Mahallesi İncirhan Mevkii’nde su ve sel taşkınlarına karşı menfez çalışmaları yürütüyor. Altyapı güçlendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Burdur Belediyesi, Gönül Sofrası İftar Yemekleri ile Ramazan’ın bereketini paylaşıyor. İlk iftar 6 Mart’ta Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek. Detaylar için tıklayın!
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında toplumsal dayanışmayı güçlendiren anlamlı bir uygulamaya imza attı. Detaylar haberimizde..
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayında yoğunluğun artığı tatlı imalatı yapan işletmelere yönelik sıkı denetim gerçekleştirdi.
Bucak Belediyesi, lojistik altyapıyı güçlendirmek ve trafik yoğunluğunu azaltmak için modern Kamyon ve Tır Garajı'nı hizmete açtı. Yeni tesisin sunduğu imkanlar ve detaylar haberde!
Bucak Belediyesi, Ramazan ayı boyunca eski Perşembe Pazarı alanında iftar çadırı kurarak vatandaşlara iftar yemeği ikram edecek. İşte detaylar...
Yorumlar (0)