Şanlıurfa / Bozova

Zabıtadan market ve fırınlara denetim

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde zabıtalar tarihi geçmiş ürünler, gramaj ve hijyen denetimi yaptılar. Devamı haberimizde...

Zabıtadan market ve fırınlara denetim

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde Zabıta Müdürlüğü ekipleri Halkın sağlığını göz önünde bulundurarak kent merkezindeki halkın en yoğun olarak alışveriş yaptıkları Büyük marketler başta olmak üzere, market ve fırınlarda denetim gerçekleştirdi.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri yapmış oldukları denetimlerde marketlerde tarihi geçmiş ürünlere el koyarlarken, fırınlarda ise ekmek gramaj ve hijyen denetimlerinde bulundular. Bozova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesi için düzenli olarak denetimlerini sürdürüyorlar. Zabıta ekipleri Marketlerde ürünlerin son kullanma tarihi ve kasada fiyat etiketi denetimi yapan ekipler, fırınlarda da ekmek gramajı ile üretim alanı hijyeni kontrolü gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatıyla vatandaş sağlığı için denetimlerini sıkı tutan ekipler özellikle halkın en yoğun şekilde hizmet aldığı marketler ve fırınlar üzerinde durarak işyerlerindeki ürünleri ve depolarını kontrol edip kurallara uymayan işletmeler hakkında işlem yapıyor.

Zabıta müdürlüğü ekipleri halkın daha sağlıklı ürünler tüketmesi için ilçe genelinde denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürecek. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Canik'te marketlere Ramazan denetimi
Bölgesel

Canik'te marketlere Ramazan denetimi

Canik Belediyesi, Ramazan ayında ilçedeki marketlere yönelik kontrol ve denetimlerine yoğun bir şekilde devam ediyor.

Burdur'da jandarmadan trafik denetimi Binlerce araç kontrol edildi
Bölgesel

Burdur'da jandarmadan trafik denetimi Binlerce araç kontrol edildi

Burdur İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, 07-09 Mart 2025 tarihlerinde emniyet kemeri ve alkollü sürücülere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Isparta'da son 7 günde yapılan denetimlerde 36 bin kişi sorgulandı, 25 aranan şahıs yakalandı
Bölgesel

Isparta'da son 7 günde yapılan denetimlerde 36 bin kişi sorgulandı, 25 aranan şahıs yakalandı

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son 7 gün içerisinde yapılan denetimlerde 36 bin 612 kişi sorgulandı, 25 aranan şahıs yakalandı.

Antalya'da plakasız motosiklet sürücüsüne ceza ve trafik polisi nasihati
Bölgesel

Antalya'da plakasız motosiklet sürücüsüne ceza ve trafik polisi nasihati

Antalya'da devriye görevi sırasında plakasız motosikletin abartılı egzoz ile çevreye rahatsızlık verdiğini gören bekçilerin anonsu ile gelen trafik ekibi, ceza yazılmaması için dil döken motosiklet sürücüsüne nasihatte bulundu.

Eğirdir'de suç oranları düşerken, denetimler aralıksız devam ediyor
Bölgesel

Eğirdir'de suç oranları düşerken, denetimler aralıksız devam ediyor

Eğirdir ilçesinde suç oranlarını azaltmak amacıyla denetimler kesintisiz devam ediyor.

Kepez’de Ramazan denetimi
Bölgesel

Kepez’de Ramazan denetimi

Kepez Belediyesi, Ramazan ayında vatandaşların sağlığının korunması ve mağduriyetler yaşanmaması için pide ve ekmek üretimi yapan fırınlara yönelik gıda güvenliği ve gramaj denetimlerini artırdı.